خانما من دوره قاعدگیم ۲۷ روزس بعد ماه قبل ۲۹ شده بودم این ماه باید ۲۶ میشدم ولی نشدم میگم احتمال داره تغییر کنه زمان دوره مثلا ۳۰ روزه بشه یا دقیق باید همون روز شم
تاب تاب عباسی خدا خستم از بازی دنیا چقد تابم داد کاشکی منو بندازی
منم یه سوال دارم دختر داییم بکارت داره عقد هست با طابطه سطحی باردار شده هنوز من باور نکردم آیا حقیق ...
بله با پرده بکارت میشه باردار شد
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه سوال دارم دختر داییم بکارت داره عقد هست با طابطه سطحی باردار شده هنوز من باور نکردم آیا حقیق ...
اره عزیزم امکانش هست چون بکارت دخترا یه سری شیار هایی داره ک خون ازش عبور میکنه و میاد اینور پس ابم میتونه برع اونور دیگع شایدم بکارتش ارتجاعی هسته یعنی فقط زمان زایمان طبیعی کنده میشه ولاغیر
اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزوییتوی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نمیشه بابا حتما رفته بکارتش رو ترمیم کرده وگرنه عمرا با بکارت طبیعی باردار بشه
نه عزیزم کلا ادمی نیست ک دروغ بگه بعد دوتامونم مثل خواهریم اگه چنین چیزی بود حتما من میدونستم...خیلی خیلی افسرده شده نمیدونه چ کنه هم تو شوکم هم براش ناراحتم