2777
2789
عنوان

یسوال دارم میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست
منم یه سوال دارم دختر داییم بکارت داره عقد هست با طابطه سطحی باردار شده هنوز من باور نکردم آیا حقیق ...

بله با پرده بکارت میشه باردار شد

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه سوال دارم دختر داییم بکارت داره عقد هست با طابطه سطحی باردار شده هنوز من باور نکردم آیا حقیق ...

اره عزیزم امکانش هست چون بکارت دخترا یه سری شیار هایی داره ک خون ازش عبور میکنه و میاد اینور پس ابم میتونه برع اونور دیگع شایدم بکارتش ارتجاعی هسته یعنی فقط زمان زایمان طبیعی کنده میشه ولاغیر

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
اخه خیلی استرس زاست بارداری به هیچ عنوان نمیخوام

نه نیستی باردار نترس

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نمیشه بابا  حتما رفته بکارتش رو ترمیم کرده وگرنه عمرا با بکارت طبیعی باردار بشه

نه عزیزم کلا ادمی نیست ک دروغ بگه بعد دوتامونم مثل خواهریم اگه چنین چیزی بود حتما من میدونستم...خیلی خیلی افسرده شده نمیدونه چ کنه هم تو شوکم هم براش ناراحتم

خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤
ن من ک هیچوقت دقیق ب وقتش نمیشدم میگفتن برو دکتر نازایی میاره ولی دکترم نرفتم الانم باردارم خداروشکر ...

😘خداروشکر ..ولی من نمیخوام باردار شم دعا کن صبح پریود شم

تاب تاب عباسی خدا خستم از بازی دنیا چقد تابم داد کاشکی منو بندازی  
اها خدا منو مرگ بده که حرفشو باور نمیکردم

بزنید گوگل هم میاره گلم توضیح داده راجبش کامل...

اره عزیزم امکانش هست چون بکارت دخترا یه سری شیار هایی داره ک خون ازش عبور میکنه و میاد اینور پس ابم ...

با رابطه آب عبور میکنه میگه رابطش کاملا سطحی بوده و لا پاش ریخته(معذرت میخوام ک راحت گفتم)

خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤