2777
2789

احساس میکنم وقتی میفهمه من با کسی بدم یا کسی با من مشکل داره با اون طرف خوب میشه‌.زن همسایه اون روز من رو دید فقط گفت سلام و رفت منم گفتم وا چش شده بعد امروز شوهرم دیدش چه احوالپرسی کرد باهاش.حس میکنم از لج منه

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با مردها همسایه حرف نمیزنم اصلا شاید اگه واجب باشه صحبت میکنم و اصلا تو چشمهاشون نگاه نمیکنم.همه رو به فامیلی صدا میکنم

خدایا پسرهام در پناه خودت حفظ کن.خیلی سختی کشیدم هر وقت دلتون شکست برام دعا کنید.

امروز جمع بودیم پشت بوم همسایه ها.به شوهرم گفتم برو برنج رو بیار گفت نه تو برو.بعد همه همسایه ها چیزی میخواستن مردها میرفتن میاوردن.به تظرتون چرا شوهرم نرفت.البته داشت جوجه سیخ میزد

واقعا راست میگما اگه یه حرفی بزنه من نباید نه بیار روحرفش واقعا از این رفتارش بیزارم احساس میکنم نمی ...

احمقن احمق

احمقن احمق

والا بخدا عاصی شدم به هرکیم بگم‌لجبازه میگن تو زنیتو خوب باش تو چیزی نگو لج نکن خوب آخه تا کی ما دوسال تو عقد بودیم الانم ۳ساله ازدواج کردیم هنوزم لجبازه