2777
2789
عنوان

بچه ها کار خونه شماهم تمومی نداره ؟

125 بازدید | 12 پست

وااااای خسته شدم ، هر چی جمع میکنم جمع نمیشه ، شماهم همینطورین ؟

چه راهکارهایی دارین که کارها کمتر شه ؟یا کمتر بریزو بپاش شه 

من هم مثل شمام

تازه مثلا اومدن خونه ی پدر شوهرم کارهام نصف شدن. دلم هم نمیاد مادر شوهرم بنده خدا هی پاشه بشینه.چون سنش بالاست و نمیتونه زیاد سرپا بشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای    ... آره تموم نمیشه. دیگه جارو و گرد گیری آخرو فردا انجام میدم و دیگه خلاص. خسته شدم عهههه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》

من خسته شدم واقعا

فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤
من هم مثل شمام  تازه مثلا اومدن خونه ی پدر شوهرم کارهام نصف شدن. دلم هم نمیاد مادر شوهرم بنده ...

این کارها تمومی نداره ، .... دلم میخواد همیشه خونه مرتب باشه ولی نمیشه ...

این کارها تمومی نداره ، .... دلم میخواد همیشه خونه مرتب باشه ولی نمیشه ...

نمیشه واقعا

خونه ی خودم رو دادیم تعمیر کنن. از الان عذاب گرفتم که وقتی کار تمام بشه من برم چکار کنم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

چون ادم زنده توخونه هست غذامیخوان لباس وظرف کثیف می کنن من که هروقت خسته میشم دوستم میگه شکرکن حداقل خونه ی خودته من چی توخونه ی سازمانی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
چون ادم زنده توخونه هست غذامیخوان لباس وظرف کثیف می کنن من که هروقت خسته میشم دوستم میگه شکرکن حداقل ...

اره واقعا ، اخه اقایونم زیاد کمک نمیکنن ، ادم بیشتر حرصی میشه ، الان دو هفتس شوهرم میخواد یه گلیم کوچیک بشوره ، انقدر باید گفت ، اخرم باید خودم بشورم ، 

تو این دوره زمونه گرونی ، هر کی خونه داره واقعا باید خداروشکر کنه