2777
2789
عنوان

کرونای طولانی(عوارض کرونا)

388 بازدید | 16 پست

یعنی کسی به جز من نیست که کروناش طولانی شده باشه و عوارض براش داشته باشه؟ من هفت هشت ماهه گرفتم هنوز درگیر عوارضشم.. گیجی زیاد.. چشم درد زیاد و خیلی چیزای دیگه.. شما هم اگه تجربه دارین یا دیدین بگین.. اگه داشتین تا چند وقت بعد کرونا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خرداد کرونا گرفتم و یکم از عوارضش مونده مثلا خشکی پوست سر انگشتام، ضعف حافظه ولی خب طبیعیه، گفتن تا مدتها ممکنه بمونه عوارضش باید خودتو تقویت کنی تا کم کم‌خوب بشی

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
من تو خرداد کرونا گرفتم و یکم از عوارضش مونده مثلا خشکی پوست سر انگشتام، ضعف حافظه ولی خب طبیعیه، گف ...

خیلی دارم اذیت میشم.. چشم درد زیاد سنگینی سر.. ضعف حافظه.. خیلی چیزا.. میترسم

توصیه من اینه که ورزش و فعالیت زیاد نداشته باشید. سعی نکنید به خودتون فشار بیارید که سریعتر به حالت نرمال برگردید. بدنتون نیاز به زمان بیشتری برای ریکاوری شدن داره. آهسته آهسته

مایعات گرم بنوشید و بخور هم داشته باشید. خواب و استراحت کافی. بدنتون رو تقویت کنید. کمبود ویتامینی چیزی نداشته باشید. فشار فکری زیاد هم مناسب نیست.

همچنان سعی کنید بدنتون رو از ورود مجدد ویروس حفظ کنید. اجتماعات سربسته آلوده ترین جاها هستند.

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

سلام عزیزم برای استفاده از طب سنتی کجا مراجعه کردید برای سرگیجه و تلخی دهان کرونا داروی موثری دارند& ...

سلام داروهای دکتر روازاده بودن من اسطوخودوس برای سرگیجه استفاده کردم تلخی دهان رو نمیدونم شعبه دارن توی شهرای مختلف اگه بتونی پیدا کنی به اسم احیای سلامت