2777
2789

بگید 😁بعد اونایی که دوست دارن انجام بدن 😂

بعد تاپیک بزنن هروقت ازدواج کردن امسال

منو اون کسی که گفترو تگ کنن😁😃

تو ذوق نزنیدا حوصلم سر رفته😂😂😂😃😃😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امشب بگو مامانت چوب برداره بزنه باسنت 😂

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ماتو روزچهارشنبه سوری یعنی همین امروز رسممونه باجارو میدوییم دنبال مجردخونه😂وازخونه میندازیمش بیرون.اینجوری بختش بازمیشه

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
امشب بگو مامانت چوب برداره بزنه باسنت 😂

جارو دیگه 

مامان قبول نیست 

همسایه 

خاله

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم