2777
2789

سلام.بچه ها دیروز دکتر پسرم برای لاغری پاهاش کپسول کو کیوتن ۱۰۰ تجویز کرد خریدم ولی هنوز استفاده نکردم چون تو نی نی سایت نوشته بودن برای تقویت اسپرم و تخمک و اینا کلا  برا باروری خوبه.به نظرتون پسر بچه سه ساله بخوره روزی یه کپسول مشکلی پیش نمیاد؟البته برای لاغری پاهاش ویال یوبیکور ک یه نوع تقویت کننده قلبه نوشته بود ک یه بار تونسم بخرم شش ماه پیش دیگه پیدا نمیشه چون تحریمه.دیروز این و جایگزینش کرد.درسته اینم برا تقویت قلب و عروقه و افزایش انرژی و تقویت ایمنی بدن.ولی مث اینکه کار اصلیش تقویت باروریه خخخخخخ .نمیدونم چیکا کنم.کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا واسه بدن نیازه، چه زن چه مرد

اما اینکه این دوز مصرف لازمه یا نه رو باید بری یه دکتر دیگه هم ویزیت بشه

اگه در کل میخای بچت تقویت بشه، مولتی ویتامین مخصوص بچه ها هست

اگه مشکل خاصی هست و باید زیر نظر باشه ببرش یه دکتر دیگه، ضرر نمیکنی

کلا واسه بدن نیازه، چه زن چه مرد اما اینکه این دوز مصرف لازمه یا نه رو باید بری یه دکتر دیگه هم ویز ...

اره راست میگین ببرم یه دکتر دیگه هم ببینه...پسرم ایییینقد ضعیفه انگار دوسالشه.کلا هیچی نمیخوره کلافم کرده

کلا واسه بدن نیازه، چه زن چه مرد اما اینکه این دوز مصرف لازمه یا نه رو باید بری یه دکتر دیگه هم ویز ...

البته ویتامینای دیگه هم‌هست امگا ۳ و ویتامین ای  و بیوتین میدم بهش روزانه یه دونه از هر کدوم.ولی اینم جایگزین ویال یوبیکور نوشت

البته ویتامینای دیگه هم‌هست امگا ۳ و ویتامین ای  و بیوتین میدم بهش روزانه یه دونه از هر کدوم.ول ...

چرا جدا جدا! مولتی ویتامین همشو با هم داره

اگه مشکل روحی و عاطفی و تنش توی خانواده هست اول اونو برطرف کنین