سلام ،۳۶ ساله هستم و بارداری دوممه و هفته ۱۴ هستم ، چند روزه سر درد دارم و فقط در شقیقه سمت چپ و وقتی گرسنه یا کم خواب هستم بیشتر میشه ،البته سابقه میگرن هم دارم، چیزی که منو نگران کرده حساسیت به لمس اون منطقه س ،وقتی دست میزنم انگار یکی از رگام تخت فشاره و درد میکنه ،بعضی وقتا کمتر میشه دردش، توی نت چیزای بدی نوشته ،نوشته ممکنه خون لخته بزنه ،البته از دیشب قرص آسپرین شروع کردم ،ینی ممکنه خون لخته شده باشه ؟ خیلی استرس دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اره این دفعه رفتی برای چکاب پیش دکترت بهش بگو. یکمم مراعات کن نزار باد و سرما به سرت بخوره. آب زیاد بخور. گرسنه نمون اصلا کم خواب هم نباش
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀