2777
2789

سلام ،۳۶ ساله هستم و بارداری دوممه و هفته ۱۴ هستم ، چند روزه سر درد دارم و فقط در شقیقه سمت چپ و وقتی گرسنه یا کم خواب هستم بیشتر میشه ،البته سابقه میگرن هم دارم، چیزی که منو نگران کرده حساسیت به لمس اون منطقه س ،وقتی دست میزنم انگار یکی از رگام تخت فشاره و درد می‌کنه ،بعضی وقتا کمتر میشه دردش، توی نت چیزای بدی نوشته ،نوشته ممکنه خون لخته بزنه ،البته از دیشب قرص آسپرین شروع کردم ،ینی ممکنه خون لخته شده باشه ؟ خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد شدید نیست ،ولی سرچ کردن توی نت داغونم کرد

توی نت زیاد نچرخ

من هفته قبل جواب ازمایشمو تو نت نگاه کردم به این رسیدم که سرخجه دارم و باید سقط کنم😑

نشستم تا غروب گریه کردم اخرشم فهمیدم واکسنشو زدم اصلا نمیگیرم

نگران نباش سردرد توی بارداری یه چیز شایع هست 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
توی نت زیاد نچرخ من هفته قبل جواب ازمایشمو تو نت نگاه کردم به این رسیدم که سرخجه دارم و باید سقط کن ...

الهی عزیزم ، آره واقعا توی نت گشتن بدتر ادمو بهم می‌ریزه ، با اینکه هیچکدوم از مطالبشو قبول ندارم ولی بازم گاهی استرس میگیرم

فدات شم ،من سابقه میگرن هم دارم فکر کنم تشدید شده

اره این دفعه رفتی برای چکاب پیش دکترت بهش بگو. یکمم مراعات کن نزار باد و سرما به سرت بخوره. آب زیاد بخور. گرسنه نمون اصلا کم خواب هم نباش

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اره این دفعه رفتی برای چکاب پیش دکترت بهش بگو. یکمم مراعات کن نزار باد و سرما به سرت بخوره. آب زیاد ...

ممنون عزیزم، چشم این دفعه حتما بهش میگم ، ممنون از راهنماییت گلی😘