2777
2789

سلام عزیزان من چهارمین شکمم بودباخوردن قرص ال دی باردارم دختردارم وخیلی دوست دارم پسرباشه میخاستم سقطش کنم وهنوزقلبش تشکیل نشده بودامادوستم منصرفم کرده ومیگه صبرکن شایدجتشیتش پسرباشه الان ۵هفته هستم چندروزه که حالت تهوع دادم ولی بالانمیارم شب دیروزصبح ونصفه شب حالت حالت تهوع دارم سرگیجه دارم وخسته ام و خوابم میاد ادرارم خیلی غلیظ شده بوی عرقم بخصوص ببخشیدزیربغلم خیلی تیز وبد بوشده و خودم از بوی عرقم بخصوص زیر بغلم بدم خودشیرینی دوست ندارم و هوس ماست وخیارکردم ناباروری جنسیت دخترام ویکیشون خیلی سرحال بودم وفقط میخوردم و همیشه گشنه بودم روی دکمه عصرهااستفراغ میکردم ورودی سومی خیلی خیلی کم وقتی گشنه میشدم حالت تهوع میگرفتم وقتی ایدمیدم خوب بودم میشه شما هم ازعلاعمتون بگیدلطفا؟خیلی کنجکاو هستم جنسیت روبدونم

خواهر من حالت تهوع داد عاشق شیرینی جات بود خلاصه هرچی که میگن اگه این علائم رو داشته باشی دختره بعد رفت سونو گفتن پسره 😐

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

یه ازمایش هست انجام بده که معلوم میکنه چیه ولی یخورده گرونه منم انجام دادم گفتن دختر دخترم بود 

چندتا دختر دارین عزیزم 

من یه دونه داشتم دوست داشتم دومی پسر باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم واسه سه تا دخترت بارداری هات متفاوت بوده، برا همین این یکی هم متفاوته و اصلا معلوم نمیشه 

اگه اون سه تا بارداری هات کپی هم بود شاید میشد تشخیص داد 

امیدوارم خدا یه پسر کاکل زری بهت بده 

ببین یکاری میگم بکن 

ناف بچه اولت رو نگاه کن یه حرف ن هست 

ببین حرف ن طبیعیه یا برعکس 

آخه میگن ناف بچه قبلی جنسیت بچه بعدی رو مشخص میکنه 

اگه حرف ن پایین باشه بعدی پسره، اگه ن بالا باشه بعدی دختره 

منظور کشیدگی ناف هست نگاه کنی متوجه میشی 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
یه ازمایش هست انجام بده که معلوم میکنه چیه ولی یخورده گرونه منم انجام دادم گفتن دختر دخترم بود  ...

اون ازمایش دوهفته ۸میدم الان دوست دارم بفهمم من دوتادختردارم سومی هم دختربودکه سقط شد یعنی یه مشکلی تو زندگیم پیش اومد من شوکه شدم وبچه ایست قلبی کرد