2777
2789
عنوان

بارداری بدون وقت قبلی🙄

99 بازدید | 7 پست

اسپرم تا چند ساعت توی بدن زنده میمونه؟ من ۹روز از اولین روز پریودیم میگذره.سابقه ۲سقط دارم.همسرم امروز حین رابطه بهم گف میخواد بچه دار شیم ولی فک کردم شوخی میکنه.البته پوزیشنم طوری بود که تمام مایع منی رو ریختم بیرون.اما نگرانم که نکنه بدون اینکه ازمایش بدم باردار شم.لطفا از تجربیاتتون بهم بگید.

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙈🙊

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
انشالله خیره مگه مشکل خاصی داری؟کم خونی و اینا؟

۳ماه پیش ازمایش که دادم دکتر تجویز قرص آهن و ویتامین دی زد.مصرف کردم دوره اش تمام شد.ولی دوباره نرفتم ازمایش بدم

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره