شیرخشک برای اینکه بچه زردی نگیره میخوام همراهم باشه چه شیرخشکی خوبه؟؟؟تجربه دارید سریع بگید ممنون
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
سلام عزیزم آره بی حسی بودم من دومین سزارینم بود دفعه اول خیلی خوب بود ولی ایندفعه عوارض بعد عمل سردردهای شدید و وحشتناک دارم
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اپتامیل ۱ بگیر التماس دعا واسه شفای بابام دعاکنید ممنونم میگن دعا زن باردار و تازه زایمان میگیره خوا ...
انشاالله باباتون شفای کامل بگیرن خدا سایه همه پدر مادرا رو بالا سر بچه هاشون نگه داره