2777
2789
عنوان

خیلی خستم کمکم کنید

160 بازدید | 35 پست

نمیدونم باشوهرم چیکارکنم همش دعوامیگیره زورمیگه کتک میزنه توخونه هم باشم مثلاالان ۶روزه حرف نمیزنیم سراغم نمیادمنم نمیتونم برم واسه اشتی چون کتک خوردم ۶روزه توخونم ۶روزه رنگ بیرون ندیدم ۶روزه بایه نفرم حرف نزدم قهرمیکنم میرم خونه بابام بعدمیادمنت کشی قول میده دیگ انجام نده انگارادم دیگست ولی منم خسته شدم دیگ اینجوری چیکارکنم 😢😢😢چرااین زندگی بزوربایدنگه دارم چرااینقدمن ضعیف شدم زندگیموفقط بابودن این میبینم افسرده شدم من چیکارکنم فقط حرف مامانشوگوش میکنه بخدامن کارشون ندارم ولی میبینم توزندگیم هستن مجبورم مامانت مامانت بگم که اونم عصبی میشه چون هرکاری میکنه مامانش یادش میده یعنی همه کس میدونن حتی فامیلاش بخداپارسال این موقعه منوجاریم میرفتیم خونه مادرشوهرم باهم جوربودیم بعدیه هفته شوهرم منومیزدمن نمیدونستم بخاطرچی اخرفهمیدم ننش بهش گفته اینامیان منومحل نمیدن بخداخوودش محل نمیدادبه فرضم اینم محل ندم خب جاریمم نمیداددیگ چرافقط گوش این پسره پرمیکنه چراشوهرمن منوبایدبزنه یه هفته منومیزداخرگف چرامیری اونجاماماننمونگاه نمیکنی بریدم😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرشوهرت صحبت کن. بهش محبت کن بهش نزدیک شو فک کن مامان خودته 

نمیتونم منوبه حساب نمیاره بخدااونجامیرم یه کلمه باهام حرف نمیزنه تاشوهرم میادبااون حرف میزنه اززایمان زن همسایه گرفته تا...اوایل بااهاش خوب بودم بخداهرجامیخواستیم بریم بامامیومدزودترلباس پوشیده حاضربودهرشب یعنی بعدمن اخم اینامیکردم منوفوش بدادبه سوهرم یادمیدادکه بامن دعواکنه من هیچ حریم خصوصی ندارم اگ خوب شم باهاش 

گلم اگه داری زجر میکشی جونت رو بردار و فرار کن ...هیچکس مستحق چنین رفتاری نیست ....دست بزن از امراض مزمن و شفا نیافتنیه ..... خودت رو دوست داشته باش ...البته فکر کنم با رفتاراش عزت نفستو خراب میکنه ...والا اگر خواهر من در چنین شرایطی بود و کتکش میزدن و هفته هفته اسیر خونه و تنهایی بود من یجوری فراریش میدادم . آدم یاد زندان آلکاتراز میوفته تازه با اعمال شاقه(حتما نمیگذاره تنهایی بیرون بری یا خونه دوستی بری )

شاید فکرش دنبال کس دیگه ست داره با این کار خستت میکنه از خودش. مطمئنی ازش؟؟؟

اره مطمعنم هوومن مادرشوهرمه چون اینومث دخترش باراوردهمه جاباهم بودن بعدشوهرم منوخیلی دوس داشت دیداینجوریه اینکاراروباهام کردخودشومیرنه به غش گریه

گلم اگه داری زجر میکشی جونت رو بردار و فرار کن ...هیچکس مستحق چنین رفتاری نیست ....دست بزن از امراض ...

بخداهمش داره کتک میزنه بابام بدونه روزگارشوسیاه میکنه قبلافهمیده بودمنومیزنه حتی زده بودش چرارودخترم دست بلندمیکنی دخترم بی کس نیس هرکاریم بکنه مستحقق کتک نیست من توزندگی هیچی واسش کم نزاشتم باهمچیش ساختم دارم دیونه میشم اره اعتمادبه نفسم صفرشده حتی نمیتونم موهاموشونه کنم بخداازقیافه وهیکل هیچی کم ندارم

من چرابی عرضم میشه بگی قهرم کردم تاپای طلاقم رفتم دیگ چیکارکنم بخدااینقدحرص خوردم مریض شدم 😢😢

ببین تو نتونستی جوری رفتار کنی که شوهرت روت حساب کنه .چرا اینقد بعضیا تو سری خورن.با این اخلاقت طلاق بگیری و بری زن یکی دیگه هم بشی همین آش و همین کاسه است.اصلا مگه جاری فامیله کا باهاش صمیمی باشی خب معلومه پیرزن با خودش فکر کرده شما میشینین پشت سرش حرف می زنین.افسار شوهرت بگیر دستت اول می ری با مادر شوهر مچ میشی.بعدش که اعتمادش جلب شد کنترلشون می کنی