2777
2789
عنوان

کاربر روزای خیلی خیلی خوب

52 بازدید | 8 پست

ممنون میشم یکی تگش کنه

ی سوال در مورد امضام تو ی تاپیکی پرسید تا اومدم جواب بدم قفل کرد استارترش

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

براش اینجا میزارم

عزیزم این در واقع قانون جذب هست ک ب هرچیز مثبت یا منفی فکر کنی و درموردش تصویر سازی کنی قطعا اتفاق میوفته و اینکه مقدمات اون کار رو هم فراهم کنی مثلا برای بچه باید ب فکر اتاقش باشی یا هزینه های زایمان یا خرید لباس مورد نیازش یا حتی خوندن کتابای تربیت فرزند  ینی در واقع فرکانس میفرستی ک آماده ی دریافت اون چیز هستی فقد ی نکته یادت نره ک ب هیچ عنوان ذهنت نبایددرگیر شه ینی میشه گف اطمینان قلبی داری ک فلان تایم حامله ای و بعد رهاش میکنی ن ک استرس داشته باشی یا حس کنی الکیه برای اینکه بهتر متوجه منظورم بشی کتاب 4 اثر فلورانس رو حتما بخون عالی و تاثیر گذاره پس یادت نره در حین انجام اون کار باید باور قلبی داشته باشی میتونی تو نت سرچ کنی یا همینجا تاپیک درموردش زیاد زدن..... در مورد نوشتن میتونی هرروز ی تعدادی ک خودت دوس داری بنویسی و جمله ای ک مینویسی باید جوری باشه ک انگار اون اتفاق افتاده.. در این مورد هم میتونی اطلاعات کامل رو سرچ کنی.. من قبلا ی درخواستی داشتم ک محال ب نظر میرسید همینجوری تو امضام گذاشتم و جواب گرفتم ببخشید زیاد شد خواستم کامل بگم

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@روزای_خیلی_خیلی_خوب    

ممنونم مهربون❤️

عزیییییزم ... خیییییلی لطف کردی واقعا ممنونتم امیدوارم بعد ازین هم به تمام خواسته های دلت برسی که ان ...

قربونت برم ممنون از دعای قشنگت تو هم ان شالله ب خواسته ات برسی مهربونم❤️❤️