2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون دختر عمم از دیشبه فرار کرده از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 60 پست
من همسن این بودم تو کوچه خاک بازی میکردم😐

😂😂😂

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید ولی باورنمیکنم

الان همه انقداگاهی دارن حتی بچها ک فرار ازخونه وبیرون موندن از خونه اصن قشنگ نیس حتی اگر خونه جهنم باشه بهتراز جهنمیه ک بیرون درانتظارشه

گزارش^#  

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

واقن من نمیفهمم چرا وقتی یه خانواده دچار بحران فرار میشه به همه اطلاع میده و بعدم که پیدا بشه دوتا میزنن تو سر دختره دوتاهم تو سرخودشون که وای بیچاره و بی ابرومون کردی همهههه فهمیدن اخه واسع چی انقدر دادار دودور میکنین پدرومادر عزیز لطفا ارامشتونو حفظ کنین و منطقی دنبال دخترتون بگردین عمه خاله و دایی غیر خانباجی بازی هیچ کاری نمیکنن لزومی نداره بفهمت

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اسي رفت و ما رو با یه عالم سوال و فضولی تنها گذاشت.. نامرد.. 

ببخشید بابام کارم داشت از دیشبه بابام درگیره خب داشتم میگفتم شوهر عمم آدم بدی نبود اما معتاد شد و عمم طلاق گرفت دختر عمم هم پیش مادربزرگم زندگی می‌کنه و عمم شوهر کرده دختر عمم زندگی خوبی داشت بیشتر از ۶ سال پیش مادربزرگم زندگی می‌کنه مادربزرگم همه چی براش فراهم می‌کنه از من وضعش خوب تره ما زیاد با هم رفت و آمد نمی‌کنیم نمی‌دونم چرا فرار کرده باشم پیدا کردیم امروز وضعش اصلا خوب نیست بدبخت ما فکر می‌کردیم شاید با اون رفته اما مثل اینکه قضیه بدتر از این حرف هاست

آره دوستان من فقط عضو شدم برای دختر عمم چون امسال که ۱۸ سالم میشه و کنکور دارم پس زیاد سمت فضای مجازی نمیام اما الان همه چی بهم خورده من خودم دیشب تا ساعت ۶ صبح نخوابیدم از استرس ...به کسایی هم که باور نمیکنن حق میدم چون خودم بیشتر مواقع باورم نمیشه درکتون میکنم😐

بله می‌دونم که پلیس خودش پیگیری میکنه اما شوهر عمم هم که ما کجا آباد گم و گور شده بود بابام پیداش کرد و تا آلان پلیس چیزی نگفته خب این یعنی چی مگه چقدر طول می‌کشه منم گفتم شاید ردی ازش بگیرم خب😔
ولش كنيد بزاريد بره دنبالش ميگردين كه چي بچه به اين كوچيكي وقتي فكرش اين خرابه كه فراركرده ونترسيده ...

مادربزرگم خیلی نگرانشه تا حالا به عمم نگفتیم چون یه شهره دیگه زندگی می‌کنه ..مادربزرگم میگه فقط سالم باشه من هیچی بهش نمیگم