2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه استارتر خانوما تا دیر نشده ختم سوره واقعه اگه دوست داشتید بردارید خیلی مجربه تو نت هست به مدت چهارده روز باید بخونی روز اول یکی روز دوم دو تا تا روز چهاردهم که میشه چهارده تا خانومایی که مشکل مالی دارید و مستاجرید این ختم خیلی خیلی مجربه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

سلام خوبی عزیزم

یه سوال داشتم در مورد تاپیک مهرمار نظر داده بودی که سوره بخوانند و فوت کنن سمتش لال میشه .آیا برای شوهر میشه خوند یا نه .ممنونم اگه راهنمایی کنید واقعا داغونم از رفتارای ناسالم و چندش آورش ،😢😖

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین