2777
2789
عنوان

کسایی که خرگوش دارن

113 بازدید | 21 پست

میشه هرچیزی که درموردشون میدونید رو بگید 

چجوری به یه بچه خرگوش غذا بدم فعالیت میکنه سرحاله 

آب هم میخوره ولی غذانمیدونم چی بدم 

اسمشم نمیدونم چی بزارم

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بیبی77     بیا بیب

بیب چیه مگه داری بوق میزنی🙄🙄🙄🙄😂همش تاپیکای خرگوشو میبینیا زرنگ

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

اسی اصلا کاهو نده بهش هویجم هرروز نده اسهال میشه اسهال واسه خرگوش خطرناکه ممکنه یهو بمیره.یونجه بده فقط

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
بِیب بیخون ن بْیب 😂😂 خو چیکار کنم تگ نکنم خرگوش داری دیگ🤕

بیبی خودش کوتاهه اونم کوتاه میکنی تو 🤦‍♀️😂نه صدا کن میگم یعنی میبینی این تاپیکارو.راستی تنگمو چسب زدم بازم اب رفتا🤦‍♀️🤕ولی کمتر اب میره زیرش یه پیش دستی گذاشتم اصلا معلوم نمیشه حله💃💃تنگم نیست یکم شبیه حوضه تقریبا

بیبی خودش کوتاهه اونم کوتاه میکنی تو 🤦‍♀️😂نه صدا کن میگم یعنی میبینی این تاپیکارو.راستی تنگمو چسب ...

عه چ خوب😍

ولی اب هی بریزه که ابش کم میشه 🤕 ماهی ها نمتونن شنا کنن اونوقت