2777
2789

زن ومرد وقتی عروسی کنن خدا همون شب بچه میذاره تودل زنه.وقتی میخواد دنیا بیاد شکممون خودش بازمیشه بچه میادبیرون بعدم بسته میشه😄😄

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکردم عروس یه کسی هست که از  مغازه کرایه اش میکنن یه ساعتی میاد توی مهمونی میشینه و میره پولش رو هم میگیره🤕

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

دوستم کلاس پنجم پری شده بود .بعدش شلوارش کثیف بود امتحان دراز نشست داشتیم نوبت اون شد همه دیدیم کلی مسخره ش کردیم و بهش خندیدم فک کردیم خودشو خراب کرده .آخرش شد گریه گفت پری شدم کسی رو ندارم بهش بگم😔

من فکر میکردم رابطه زناشویی یعنی دو نفر فقط بهم بچسبن و یهو خدا بهشون بچه میده😂😂بعد ۱۳ سالم بود که دیدم پسرخالم پشت موتور داداشش نشسته و بهم چسبیدن😑منم با حالت سکته ایا رفتم جلو داشتم جداشون میکردم

من:😱

پسر خاله هام:😳

موتور بدبخت:🤕😂

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

فکر میکردم اگه از یه بلندی بپرم و دستامو تند تند تکون بدم پرواز میکنم'''' یا حس میکردم یه گنج زیر خونمونه ' انقدر باغچه را بیل زده بودم که مادرم بیل رو فروخت😕😕😕یا فکر میکردم اگه برم تو کمد لباسام میرم توی دنیای دیگه چون داداشم میگفت من رفتم تو کمد و با تارزان دوست شدم و از شاخه ها آویزون بودم و خیلی خوش گذروندم با تارزان منم فکر میکردم پشت لباسام یه دنیای دیگه اس🙄

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

تو نوجوونی فکر میکردم همه ی پسرای دور و برم عاشقمن😕

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
ابلفضل 🤣🤣

ضایع تر ازون این فکرم بود

ک میگفتن مثلا تو قصه ها بهمون که صورت اماما نور داره

من تو تصورم و نقاشیام یه لامپ میذاشتم 😅جای صورتشون که مثلا نشون بدم نور داره 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420