2777
2789

اگه بخوام با لیوان اب بخورم لیوان رو بو میکنم بعضی وقتا ی بویی میده خو 

اگه چیزی تو غذا یا همچین ببینم تا یک هفته بزور غذا میخورم

مامانم میگه اخر از سر وسواست میزنی به کوه🥴

طبیعیه یا شماهام اینطورین؟

یه بارم مادر شوهرم غیر مستقیم گفت 

)البته من جلو مهمون یا مهمونی بو نمیکنم یکم اب میریزم مثلا به بهونه خوردن بو میکنم)

مادر شوهرم میگه مگه ما نجسیم که بو میکنی؟درحالی که اصلا من اونموقع کار با ظرف نداشتم 

از شوخی هم گفت.

وسواسمم فقط و فقط رو ظرفه رو چیز دیگه ای وسواس ندارم

راه حلی ندارین☹

دوست‌داشتنت‌گناه‌باشد‌یا‌ک‌اشتباه/گناه‌میکنم‌تورا‌حتی‌ب‌اشتباه:/💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لیوانو بو میکنم حتی اگه بخوام به کسی اب بدم

من با دقت به ظرفا نگاه میکنم نگام به ظرفا اصلا با وسواسه

مادرشوهر من وسواسه ظرفارو بو میکشه خیلی در عذابم🥴🥴🥴🥴🥴🥴رو همه چی حساسه اومده بود تو خونه ما چون عمل کرده بود زمین نخوابید ک نکنه پسرم بپره روش رو تخت خوابمون خوابید ولی یه تشت انداخت رو تخت خوابید🤐🤐🤐واقعا حس بدی به ادم دس میده ولی خب دست خودتون نیس ولی مارو خیلی ناراحت میکنین😑😑

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
من بویاییم خیلی زیاده لیوانم بو نکنم بوی لیوان رو میفهمم ربطی به وسواس نداره خوب بود میده ـولی  ...

وای اونموقع همونجا بالامیارم نمیتونم اصلا

شاید چند بار مثلا اتفاق افتاده از لیوانی ک بو میداده اب خوردی حساسیت برات ایجاد شده همیشه اینکارو می ...

اره 

نه والا راهی سراغ ندارم منم به شددددت رو ظرف وسواس دارم البته قبلا فقط ظرف بود الان روی همه چیز حس ...

خیلی بده خودمم ازار میدم☹

مادرشوهر من وسواسه ظرفارو بو میکشه خیلی در عذابم🥴🥴🥴🥴🥴🥴رو همه چی حساسه اومده بود تو خونه ما چون ...

☹🥴🥴🥴