2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

کاش پست اول توضیح میدادی چی شده

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

ببینید دوستان من یه حرفی به جاری زدم رفته گفته حالا خونواده مادرشوهرم بامن اوکی بودن بنده خداها خیلی خوبن من یه چی گفتم که خودمم روم نمیشه به خودم دوباره بگمش

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

پسرشون هر هفته وسایل میگرفت و اینا من به جاریم که خودش هزاران هزار غیبت میکرد گفتم خجالتم نمیکشن هر هفته از ما خورده وسیله هاشون میخان

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

وای معلوم دیگه چیا گفتم هر دفعه و این رفته گفته بخدا حتی به روشم نیاوردم چرا گفتی اینقد که ناراحتم ازش دیگه در مورد این جور مسائلی باهاش حرف نمیزنم اما تا الانو چیکار کنم

اللهم عجل الولیک الفرج ❤