2777
2789
عنوان

شعبانتون مبارک گل ها💥😍💐🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 86 پست

مرسی❤

من شال ۷۹ نیمه شعبان به دنیا اومدم😍

بابا دلتنگ دیدنتم😔 ولمون کردی رفتی نگفتی وقتی تو نباشی دخترت خودشو برا کی لوس کنه  نگفتی دخترت بابا میخواد نگفتی پشت وپناه میخواد اخ ک چ دلم یه سفر دورهمی یه غذایی دورهمی یه عکس دورهمی  میخوادگفتن بابا شده حسرتم تمام این روزام 😔😔😔جات توی تک تک لحظات زندگیم خالیه😔چرا با اینکه زنده ای ولی برای من یه مرده ایی😔کجایی 😔ک من ۲۰ سالم یتیمی و بی پدری کشیدم چرا ولمون کردی😔کاش خدا حرفامو بهت برسونه کاش خدا یه تلنگر بهت بزنه و یادت بیا منم هستم😔💔💔💔💔
مرسی❤ من شال ۷۹ نیمه شعبان به دنیا اومدم😍

ای جان چه روز خوبی😙💋من شهادت به دنیا اومدم😭😅

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۲۶ شعبان بدنیا اومدم😍

خوشبحالتون 🤧🤧چه روز خوبی، 💗💞😍🌹💥💥

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ای به چشم🍰🍰

قربونت جگر 

مبارکمون باشهههه🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉هورااااااا 

خدایا به حق این ماه عزیز هر کسی هر حاجتی داره خودت براش برآورده کن❤❤❤❤❤❤الهی آمین

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2‍ 

@زندگی_به_شرط_سید2‍ 

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2‍ 

@زندگی_به_شرط_سید2‍ 

@زندگی_به_شرط_سید2  

@زندگی_به_شرط_سید2‍ 

صرفا جهت ترکوندن اعلاناتت

و به دلیل داشتن کرم_درون#  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مبارکمون باشهههه🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉هورااااااا  خدایا به حق این ماه عزیز هر کسی هر حاجتی داره خودت ب ...

امین عزیزم😍😍😍🍰🎂

@زندگی_به_شرط_سید2     @زندگی_به_شرط_سید2     @زندگی_به_شرط_سید2 &nbs ...

😅😅😂😂😅😂😂ای خدا بچه های شیطون منو