2777
2789

سلام دوستان و مامانی های آینده

من 11 ماهه در اقدامم. سه ماه بعد از اقدام طی آزمایشات فهمیدم کم کاری تیروئید دارم. 9/50 بود. سه ماه قرص خوردم روزی نصف قرص . رسید به 3/50 دکترم گفت اقدام کن هیچ ایرادی نداره. تنبلی هم ندارم اما سنم بالاست 39 ساله. دیر ازدواج کردم. اما 6 ماه بعد وقتی دوباره آزمایش دادم الان برگشته به 8/50 قرص ها رو مرتب میخورم نمیدونم چرا اینطوری شده. خورد به عید و دکترم گفت بعد از تعطیلات بیا. میخوام بدونم علت باردار نشدنم فقط همین تیروئید هست؟؟ کسی بوده با تیروئید 9 باردار بشه؟؟؟ آخه هر دکتر نازایی رفتم گفتن هیچکدوم تون مشکلی ندارید. هرچند از نظر من دکترا چیزی جز پول رو نمیشناسن. لطفا بیایید کمکم کنید 🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید هر روز تا اخر عمر قرص مصرف کنی 

وگرنە کم کاری تیروئیدت برمیگردە. 

نگران نباش همینکە بیاد پایین می تونی اقدام کنی وباردار میشی

خدایا شکرت بابت تمام نعمتهای خوبت❤خدا جونم ازت می خوام بە تمام مردم جهان آرامش ببخشی و هیچ جای این کرە خاکیت ظلم و ستم و نابرابری نباشە🌹🙏

استارتر عزیز.تا هدا نخاد برگی از درخت نمیفته.چه کسانی بودن که با مشکلات عدیده باردار شدن و چه کسایی که بدون هیچ مشکلی نشدن.حکمتش رو شکر....

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید

منم کم کاری دارم...پارسال 7ونیم بود رسید 2ونیم قرصم رو دوزشو کم کردم الان رسیده به 9ونیم باز قرصمو دوزشو بالابرد دکتر....منم یک سال اقدام بودم تا نتیجه گرفتم....این روزا همه تیرویید دارن ....مشکلی برا بارداری ایجاد نمیکنه.....تو مراکز ناباروری شوهرت ازمایش اسپرم بده که دقیق هست...بعضی ازمایشگاه ها نشون نمیده مشکلو

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...

سلام 

منم کم کاری تیروئید داشتم سریع باردار شدم ربطی نداره.به نظرم ازمایش ذخیره تخمدان بده همسرتم آز اسپرم.با توجه به سنت وقتو از دست نده تیرویید موجب نازایی نمیشه

سلام  منم کم کاری تیروئید داشتم سریع باردار شدم ربطی نداره.به نظرم ازمایش ذخیره تخمدان بده همس ...

من تو شهر تبریز هستم بخدا دیگه نمیدونم کجا برم. همه شون تا سنم رو میفهمن میگن بیا آی وی اف  اما تو سایتها خوندم که با تیروئید بالا اصلا نمیگیره و معنی نداره. اما دکترها فقط یه حرف رو تکرار میکنن. تازه دوستم هم سن منه الان بارداره ماه هفتم هست. نمیدونم که؟؟!!! 😧😧

نیک نیک جان مال شما چنده؟؟ هر روز میخوری؟؟ حتی جمعه ها؟؟؟ باردار شدی؟؟

برای من ۷ونیم بود که شروع کردم روزی یه قرص ۵۰ این ماه شده یک ونیم دکتر گفت همون یک دونه رو بخور کل هفته میخورم جمعه و روز عادی نداره کلا باید بخوری برای بارداری اقدام نکردم

برای من ۷ونیم بود که شروع کردم روزی یه قرص ۵۰ این ماه شده یک ونیم دکتر گفت همون یک دونه رو بخور کل ه ...

آهان. ممنون . اخه مامان من روزی یه 100 و یه 50 میخوره. جمعه ها گفته نخوره و دوباره از شنبه شروع کن. الان چند شده مال شما؟؟

آهان. ممنون . اخه مامان من روزی یه 100 و یه 50 میخوره. جمعه ها گفته نخوره و دوباره از شنبه شروع کن. ...

چند ماهه کلا داری میخوری؟؟ من سنم بالاست یکم بگذره دیگه حسرت مادر شدن میمونه رو دلم ....

من تو شهر تبریز هستم بخدا دیگه نمیدونم کجا برم. همه شون تا سنم رو میفهمن میگن بیا آی وی اف  اما ...

ذخیره تخمدان آزمایش دادی؟آخه مراحلش باید اصولی طی بشه آزمایشات لازم رو بدی،ببینی ایراد کار کدوم مرحله هست بعد همزمان تیرویید هم متعادل کنی

دکترا رو چه حسابی همینجوری میگن آی وی اف