2777
2789
عنوان

رانندگی..کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
منم گواهینامه دارم  ولی چون ماشین ندارم نتونستم رانندگی کنم  یه اشنا بود خانم بود خودش ی ...

خودتم ماشین داشته باشی خیلی خوبه.شوهرم هم حساسه رو ماشین

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=181325112]۴ جلسه[/QUبعدش کامل ترستون ریخت؟

اره بعدش دیگه با ماشین خودم نشستم تنها اول جاهای خلوت میرفتم کم کم رفتم تو شلوغی

من خیلی ترسو بودماااااا 

تو هم میتونی

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

رانندگی یک مهارت هست. مثل همه ی مهارتها. یعنی مثل خیاطی- نقاشی- حتی یوگا ... همه ی مهارتهای دنیا تمرین میخوان. و تمرین و تمرین و تمرین.

منتها شما نمی تونی  یک شبه یه عالمه ماهر بشی- شما به مرور و با تمرین مداوم یه عالمه ماهر میشی.
رفتی گواهینامه گرفتی آفرین بهت. مبارکت باشه. ایشالا هیچ وقت نمره منفی نخوره توش  
پشتکار داری میشینی آفرین بهت.
از جاهای خلوت و کم تردد و در ساعات مناسب شروع کن- وقتی پشت فرمون هم میشینی با یه دست بزن پشت خودت بگو: آفرین دختر خوب. تو یه قهرمانی. گواهینامه گرفتی. ماشین داری. رانندگی میکنی. ایول لایک.
به خودت میگی: من می تونم. من هستم پس می تونم
بخودت بگو:اگه یک نفر تو دنیا میتونه کاری رو انجام بده، منم میتونم
همسرتونم نگران شماست. میگه نخوری جایی توی این گرونی بالاخره ماشین آسیب داره- نزنی به کسی......
بغلش کنید بهش بگید مرسی نگران منی. نگرانی تو از عشق میاد و من ممنون تو هستم. بوچ همسر جان  
بعد هم رانندگیتو بکن. سه ماه دیگه هزار بار از الان بهتر خواهی شد.
تمرین با احتیاط و مستمر داشته باش.
مرسی با ما حرف زدی.  

اره بعدش دیگه با ماشین خودم نشستم تنها اول جاهای خلوت میرفتم کم کم رفتم تو شلوغی من خیلی ترسو بودما ...

خدا کنه.مرسی.یه کم روحیه گرفتم.آخه میدونی وقتی استرس میگیرم میام خونه هم سردرد میشم.همش تعجبم اینه که استعدادم به همه چیز خوبه.شاگرد اول دانشگاه بودم.کارهای هنری و همه چیززز...ولی فقط این رانندگی

خدا کنه.مرسی.یه کم روحیه گرفتم.آخه میدونی وقتی استرس میگیرم میام خونه هم سردرد میشم.همش تعجبم اینه ک ...

ببین ما خونمون ی جاییه که تهش میخوره ب یک جاده جنگلی  ک هم خیلی پهنه و هم خیلی خلوت

من روزی ۱۰۰ بار اون مسیر رو میرفتم و برمیگشتم اغراق نمیکنمااا اینقدر رفتم ک دیگه ب خودم اطمینان پیدا کردم و کم کم رفتم تو شلوغی

میخوام بگم پشتکار داشته باش ناامید نشو

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
رانندگی یک مهارت هست. مثل همه ی مهارتها. یعنی مثل خیاطی- نقاشی- حتی یوگا ... همه ی مهارتهای دنیا تمر ...

ممنون از صحبتهای خوبتون..خیلی انرژی دادی.منم خیلی سبک شدم با شما صحبت کردم.برام دعا کنید❤