nafas79m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 954 عنوان درد ورم پا 136 بازدید | 7 پست هفته ی ۳۷و روی پاهام ورم کرده وقتی یکم فشار میدم درد میگیرع طبیعیه بنظرتون؟ 1399/12/25 | 09:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_رشتی_۴۵۹۴ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 5026 ورم طبیعیه من شنیدم الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
دختر_رشتی_۴۵۹۴ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 5026 توهم بیا تاپیک اخرم :/ الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 نه طبیعی نیست،مسمومیت حاملگی نشدی؟فشار خونت بالا نیست؟ برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
nafas79m مدیر استارتر عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 954 نه طبیعی نیست،مسمومیت حاملگی نشدی؟فشار خونت بالا نیست؟ فشارم این چند وقت ۱۰بوده،علائم داره مسمومیت حاملگی ،آخه من ورم نکردم فقط روی پامه ی قسمتش اونم درد میکنه وقتی فشار میدم
هلوآبدار عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 6862 فشارم این چند وقت ۱۰بوده،علائم داره مسمومیت حاملگی ،آخه من ورم نکردم فقط روی پامه ی قسمتش اونم درد م ... علائم مسمومیت حاملگی رو بزن گوگل بخون،انشالله چیزی نیست عزیزم برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
صوفيااااااااا عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2404 نمیدونم اما منم ورم و اضافه وزن زیاد دارم دکترم ازمایش دفع پروتیین واسم نوشته بهتره با دکترت مشورت کنی هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش