2777
2789
عنوان

ب‌نظرتون چ واکنشی نشون بدم

214 بازدید | 15 پست

خانم گلا من متاسفانه خانواده شوهرم یکم خصوصا خواهراش کم عقل تشریف دارن. بارها شده دلم شکسته از حرکتاشون 

چندوقت پیش با شوهرم و خواهراش تو ماشین نشسته بودیم در مورد یه دختر همسایشون موضوعی پیش اومد 

ب همسرم گفتن همون دختره که خیلی خوشکل و نازه چشاش فلانه و... بعد کلی تعریف کردن شوهرم گفت اره میدونم کی میگین و.. یکبار دیگم باز چنین چیزی پیش اومد. 

خیلی دلم گرفت گفتم حالا اگر یکی جلو همسر خودشون اینطور از یکی تعریف میکرد چکارا نمیکردن..

بچه‌ها بنظرتون چکار کنم اینجور مواقع اگر دوباره پیش اومد 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

بزن دهنش  

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخندینا 🙄 ولی همون روز با خودم گفتم میرم عملای زیبایی انجام میدم تا وقتی کسی تعریفی کرد پیش همسرم من کمبود نداشته باشم جلوش.. اخه خیلی دوسش دارم..😔 دوست ندارم منو با کسی مقایسه کنه تو ذهنش از همه سر باشم 

طبیعیه که یکی خوشگلتر باشه به دید مردم یکی کمتر! زیباییه و هست.نمیشه تغییرش داد.شما رو خودت کار کن. ...

درسته ولی سخته 😔 زندکی کردن بین کسایی که همش میخوان بهت ضربه بزنن از همه لحاظ

خودت میگی کم عقلن بعد به خاطر حرفشون می خوای بری عمل کنی !!؟؟

اینکه تصمیم گرفتم واسه عمل و‌.. بخاطر حرف اونا اصلا نبود..فقط واسه همسرم چون میدونسم بالاخره بازم همچین چیزایی پیش میاد و..  ولی در کل کنسل شد چون باردار هستم

ولی ای کاش خیلیا قبل حرف زدن موقعیت رو میسنجیدن و فکر میکردن که متاسفانه  اینا هیچوقت اینجوری نبودن