2777
2789

دوستان یکی از فامیل ها بخت دختر عمه ام رو بسته بود که بعد از سالها متوجه شدند و باز کردند و الان همون کسی که بختش رو بسته بود خانواده عمه ام رو عروسی دعوت کرده و اگر خانواده عمه ام نرن یا دخترش رو نبره آنها انقدر ظالم و شیطان صفت هستن که متوجه میشن و متاسفانه دوباره همین بلا یا شاید بلای بزرگتری به سر این طفل معصوم میارن به نظرتون چی کار کنه؟؟؟ اگه بره بنظرتون خطر داره؟چی کار کنه؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما صحبت های آقای رائفی پور رو راجع به این موضوع گوش کنید

میشه خلاصه بگی چی میگن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

به بهونه اینکه کرونا گرفته نره

یا اگه میره بگه بخاطر کرونا چیزی نمیخوریم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜