2777
2789
عنوان

ترس کودک بالای ۱۰ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 10688 بازدید | 35 پست
جدا از کی خودت میدونی منشا از کجاست؟ پیگیری نکردی؟ یکی کمکم کنه

.

منشا از اونجاست ک از بچگی ب بزرگترا میگفتم از جن برام بگین...

همه بچه های فامیلو از جنو روح من میترسوندم...

بعدش بزرگتر شدم هییی فیلم ترسناکو مطلب ترسناک خوندن تاالان....

الان تنها اصلا ظهرم نمیتونم تو خونه بمونم..فوری میترسم..تو یه اتاق جدا با چراغ روشن هم نمیتونم بمونم...شدیدا فوبیای تاریکی و جن دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بزرگترها میخواستی  و اونام میگفتن؟

.

اره ب من میگفتن.مامان بزرگو همه و همه...چن ادعا میکردم نمیترسم..بعدش کل بچه های فامیلو من میترسوندم...الان بخدا طوری شده هرشب توهم جن میزنم تاپیک قبلیامو بخونی میفهمی..با کمترین صدای وسایل تپش قلب میگیرم سه متر از جام میپرم..شبا از ترس ب شوهرم میچسبم...عمق فاجعه اینجاست که تو اتاق روشن تنها نمیتونم بمونم.فکرکن😑

. منشا از اونجاست ک از بچگی ب بزرگترا میگفتم از جن برام بگین... همه بچه های فامیلو از جنو روح من م ...

پسر منم الان یهو وسط سرچ کردن فیلم معمولی فیلمهای جن تبلیغاش میاد بهم میگه . اونشبمون دیگه داغونه

پسر منم مسئول ترسوندن همه بود لذت میبرد الانا کمتر ترسوندمش از سکته 

گفتم پدربزرگتو اینا یهو سکته میکنن نکن

توی کوچه راحت میره خرید میره اما جای سکوت حتی اگر منم باشم هی صدا میکنه یا تلویزیون روشن میکنه

نرفتی دکتر؟ خوبه باعث شده به شوهرت بچسبی  والا پسرم مارو جدا کرده

.

اصلا دست خودم نیس..ازهمه جا میترسم..از همه جای تنها..فکرکن کرونا گرفت بودم شوهرمم ماموریت بود باید چن شب و روز تنها میموندم خونه..بدترین روزام بود..از ی طرف مریضی..از طرفی ترس...تاصب بیدارمیموندمو میلرزیدم از ترس

. اصلا دست خودم نیس..ازهمه جا میترسم..از همه جای تنها..فکرکن کرونا گرفت بودم شوهرمم ماموریت بود ...

میفهمم

من کمی خودم درگیر بودم اما هی ردش کردم بره از فکرم

وقتی فکرش میومد موسیقی گوش میدادمو اینکارا

حالا پسرم چون کم سنِ نمیشه باحرف بفهمونم بهش

بچه نداری؟

. نه خودم ی پا روانشناسم

جدا 

تجربی یا دانشگاهی!

یه دکتر معرفی کردن ربط نداره به روان . اما میگن جواب میگیرم دکترای حرفه ای پزشکی داره

تست وضعیت روانشناسی. شناخت و رفع مشکلات حرکتی و ........

جدا  تجربی یا دانشگاهی! یه دکتر معرفی کردن ربط نداره به روان . اما میگن جواب میگیرم دکترای حر ...

سلام عزیزم

شما پسرتون بهتر شد ترسش؟

پسر منم همین مشکل داره و کاری نتونستم بکنم 

اگر لطف کنید بفرمایید مشکل شما حل شد یا مشاوری رفتید که جواب گرفتید ممنون میشم

عوارض ترس در کودکان چیست؟ چه چیزی باعث ترس شدید کودک می شود؟ چگونه می توان ترس را در کودک کاهش داد؟ یکی از مسائل رایج و شایع میان کودکان ” ترس ” است. مطالعات و بررسی های مختلفی که انجام شده، نشان می دهد که کودکان بهنجار به نحو شگفت آوری دچار ترس های متفاوتی هستند. اگرچه که ترس در میان کودکان امری رایج است، اما ترس های شدید چندان متداول نیستند.

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و هوش مصنوعی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.
سلام عزیزم شما پسرتون بهتر شد ترسش؟ پسر منم همین مشکل داره و کاری نتونستم بکنم  اگر لطف کنید ...

سلام ببخشید مشکل پسر شما حل شد

منم پسرم ده سالشه بشدت میترسه نمیدونم چیکارکنم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

سلام عزیزم شما پسرتون بهتر شد ترسش؟ پسر منم همین مشکل داره و کاری نتونستم بکنم  اگر لطف کنید ...

بله مشاور بردم  راه کار میداد هر جلسه بهش ، حل شو ، دیگه دلش میخواد خونه بمونه ما که میریم جایی 😄 و اینم بگم ممکنه سنش رفت بالا عقلش رسید ترس درست یعنی چی