هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارمدوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید
فقط یه بار این ماه اینجوری شدم ۵ روزم شد ۱۰ روز خیلیم شدید دلیلیشم این بودکه قرص دوفاستون رو اشتباهی بیشتر از تجویز دکتر خوردم🤦♀️ مردم و زنده شدم تا تموم بشه😣
گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
قرص هورمونی اشتباهی خورده بودم ک، سه تا دکتر رفتم تا خونریزیم قطع شد مثل میت شده بودم
کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارمدوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید