جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 عنوان میشه بیاید😗🤒 47 بازدید | 4 پست یه کفش خوب میخوام۳۰۰ بیشتر ندارم چی بخرم؟ پا درد و کمردرد و زانو درد کلآ همه رو دارم چه مارکی خوبه این قیمت گیرم میاد سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست.... 1399/12/25 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 یه جفت کفش اسپرت در حد این قیمت بخر، یا کفش طبی طبی دیدم ولی اسپرت تا حالا نگرفتمنمیدونم چه مدلی بخرم سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
maahooraa عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 934 طبی دیدم ولی اسپرت تا حالا نگرفتمنمیدونم چه مدلی بخرم کفش اسپرتی که یکمی پاشنه داشته باشه پاشنهشم مثل طبی نرم باشه. از اونجایی هم که به گرما داریم نزدیک میشیم جنسش پارچهای باشه بهتره
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 کفش اسپرتی که یکمی پاشنه داشته باشه پاشنهشم مثل طبی نرم باشه. از اونجایی هم که به گرما داریم نزدیک ... ممنونم😗🥀 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....