2777
2789
عنوان

صمغ عربی به جای لیزر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره خوبه یا ن

ما ک نفهمیدیم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ولی واسه من برعکس زیادتر شد

من ی مدت موم سرد استفاده میکردم بعد خیلی دنگ و فنگ داشت دگه اعصتبم خورد شد از ژیلت استفاده کردم یهههه سال بعد ب خودم اومدم دیدم چقدد زیاد شده سه شاخ دوشاخ عینهو پای مردا😂🥴🤯

بعد رفتم سراغ این ک واقن کم کرد

درد داره برا موهای زخیم😥

موهای خودمم زخیم ولی دردش کم اگ یه لای نازک بکشی رو پوستت و یهویی بکشی اصن درد نداره من اصن پاهام قرمز نمیشه

ولی خیلی طول کشید تا یادگرفتم طرز استفادشو😄

من ی مدت موم سرد استفاده میکردم بعد خیلی دنگ و فنگ داشت دگه اعصتبم خورد شد از ژیلت استفاده کردم یههه ...

خداروشکر بهت افتاده 

بدن هر کسی یه جوره

من اپیلیدی و موم عربی زیادش کرد ولی همون موم گرما خوب بود برام

موهای خودمم زخیم ولی دردش کم اگ یه لای نازک بکشی رو پوستت و یهویی بکشی اصن درد نداره من اصن پاهام قر ...

برای....استفاده میکنی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من استفاده نکردم ولی قصدشو دارم، میگن با حرارت دست ذوب میشه راست میگن؟

بله قبل از استفاده دستاتو خوب بشور و خشک کن تو جایی ام ک گرم یا دم داره استفاده نکن تو ی محل خنک استفاده کن و اینکه تند تند استفاده کنی و زیاد با دستت بازی ندی هیچی نمیشه ن اب میشه ن شل