2777
2789
عنوان

اونایی که نینی شیطون دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست
عزیزم پسرتونو کی گفته بیش فعاله؟؟ اگ دکتر بردی حتما دارو داده درسنه؟؟ دختر خواهر منم دارو داده بهش ...

دکتر گفته من نخواستم دارو بده اخه یکی از فامیلامون دارو می ده بچه مثل عقب مونده ها شده زن عموی همسرم دکتر معروفیه توی تبریز ایشون پرسیدن از یه دکتر اشنا گفته بهتره اگه حوصلتون می رسه همینطوری بدون دارو سر کنه خودش به مرور برطرف می شه

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
دکتر گفته من نخواستم دارو بده اخه یکی از فامیلامون دارو می ده بچه مثل عقب مونده ها شده زن عموی همسرم ...

نمیدونم ولی خواهرم به بچش میده

انشالله ک هرچ خیره عزیزم

خیرشونو ببینی🌹🌹

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی خواهرم به بچش میده انشالله ک هرچ خیره عزیزم خیرشونو ببینی🌹🌹

خیلی نا ارومه ؟

خیلی نا ارومه ؟

بشدت

خیلی بی ادبه

دست رو مامانش بلند میکنه

درس نمیخونه

پیرش کرده

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
بشدت خیلی بی ادبه دست رو مامانش بلند میکنه درس نمیخونه پیرش کرده

پسر من بی ادب نیست ودرسشم می خونه ولی نمی تونه بشینه یه جا همش دنبالشم با بازی یا کارایی که دوست داره سرگرمش می کنم اولش سخته اما وقتی حواسشو تونستم جم کنم دیگه غرق درس خوندن می شه به خواهرت بگو حرص نخور یه مدت تمام زندگیتو ول کن ودقیقا مثل بچت فکر کن مثل اون زندگی رو ببین وکلا هرچی خواست بکن اونوقت می بینی راه های زیادی پیدا می کنی وبچتم به طرز باور نکردنی ارومتر می شه

پسر من بی ادب نیست ودرسشم می خونه ولی نمی تونه بشینه یه جا همش دنبالشم با بازی یا کارایی که دوست دار ...

خیلی باهاش راه اومدن فایده نداره

دکترشم گفته فقط قرص بخوره

قرصاشم همه ارام بخشه

اصلا چی میشه بچه بیش فعال میشه

چرا قدیما از این چیزا نبود

خیلی باهاش راه اومدن فایده نداره دکترشم گفته فقط قرص بخوره قرصاشم همه ارام بخشه اصلا چی میشه بچه ...

قدیما هم بوده ولی چون بیرون بازی می کردن توچش نبوده الان توی خونه نمی ذاریم بچه جم بخوره تاحرکتی می کنه می گیم بیش فعال پسر منو که دکتر گفته از هوش زیادشه رفتارای هیجانی انجام می ده

قدیما هم بوده ولی چون بیرون بازی می کردن توچش نبوده الان توی خونه نمی ذاریم بچه جم بخوره تاحرکتی می ...

اره افرین

قدیما چ کارایی ک بجه ها تو کوچه ها نمیکردن

میگم بزرگ شن خوب میشن؟؟

دختر خواهر من الان دیگ ۱۴ سالشه

اره افرین قدیما چ کارایی ک بجه ها تو کوچه ها نمیکردن میگم بزرگ شن خوب میشن؟؟ دختر خواهر من الان د ...

تغییر نکرده ازبچگیش بهتر نشده؟

اره افرین قدیما چ کارایی ک بجه ها تو کوچه ها نمیکردن میگم بزرگ شن خوب میشن؟؟ دختر خواهر من الان د ...

من زیاد با بچه ها بازی می کنم وبعد بازی اروم می شه انگار که نیاز داشته ونیازش برطرف شده

تغییر نکرده ازبچگیش بهتر نشده؟

ن همون موقعم ی کارایی میکرد ک ما تعجب میکردیم

الانم کارایی میکنه ک به سنش نمیخوره

ن همون موقعم ی کارایی میکرد ک ما تعجب میکردیم الانم کارایی میکنه ک به سنش نمیخوره

کاش می ذاشت بدون قرص شکستارو تجربه کن یه بچه معمولی روهم وقتی محدود می کنن کارایی می کنه که به سنش نمی خوره پسرمن که خدارو شکر بهترمی شه خیلی شکست می خوره وچند بار تکرارش می کنه منم گاهی وقتا خسته می شم اما نشون نمی دم تاراهشو پیدا کنه دکتر هم روحیمو تحسین می کنه ومی گه خیلی کمک کرده به خوب شدن پسرم

کاش می ذاشت بدون قرص شکستارو تجربه کن یه بچه معمولی روهم وقتی محدود می کنن کارایی می کنه که به سنش ن ...

همه روحیه شمارو ندارن عزیزم