2777
2789
عنوان

اونایی که نینی شیطون دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن وقتی خابم پامیشه ماهی رو مبخوره ۱ سالشع😂😂

واقعا می خوره؟

دوتا از ماهی های بچه های من مردن دورازجون مراسم گرفته بودن طفلی ها چه گریه ای می کردن 😭

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
واقعا می خوره؟ دوتا از ماهی های بچه های من مردن دورازجون مراسم گرفته بودن طفلی ها چه گریه ای می کرد ...

۸ فروردین ۱ سالش میشه‌گلم

سرش نمیشه که

اره هرچی میبینه میکنه تو دهنش

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
من ک رو عسلیم بالش چیدم انقد میره بالای عسلی..خونه تکونی رو ک جیگرم درومده.کلی کار مونده .

خونه تکونی منم تموم نشده 😭😭😭😭دارم از غصه دق میکنم کلی کارم مونده دخترمم اذیت میکنه نمیزاره به کارام برسم

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
۸ فروردین ۱ سالش میشه‌گلم سرش نمیشه که اره هرچی میبینه میکنه تو دهنش

خداحفظش کنه ازاین بابت من شانس اودم هیچی دهنشون نمی ذاشتن 

حتی غذا😂

خداحفظش کنه ازاین بابت من شانس اودم هیچی دهنشون نمی ذاشتن  حتی غذا😂

فدات

ن بابا پسر من دیروز اردا رو ریخت

دراز کشید رو زمین کله شو کرد توش و خوردشون😂😂

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
فدات ن بابا پسر من دیروز اردا رو ریخت دراز کشید رو زمین کله شو کرد توش و خوردشون😂😂

پسرای منم شیطونن پسر بزرگمم بیش فعاله خدارو شکر انقدر حوصلم زیاده که هیشکی نفهمیده پسرم بیش فعاله چون باهاش بازی می کنم وتمام حرفاشو گوش می دم وبهترین دوستشم فقط وقتایی که می رم مهمونی نمی تونه بشینه واسه این هنوز راهی پیدا نکردم امافوق العاده باهوشه

پسرای منم شیطونن پسر بزرگمم بیش فعاله خدارو شکر انقدر حوصلم زیاده که هیشکی نفهمیده پسرم بیش فعاله چو ...

خدا حفظش کنه

چند وقتشه؟؟؟

بچه بودم خیلی شیطون بود؟؟

خدا حفظش کنه چند وقتشه؟؟؟ بچه بودم خیلی شیطون بود؟؟

فدات

دوازده سالشه اماریزه میزست از همون اول ارومو قرار نداشت همیشه توی اتاق تاریک می خوابوندمش وبا کوچکترین صدایی بیدارمی شد اما پسر کوچیکم برعکس اروم وبادرک وفهمه انگار بزرگتره 

فدات دوازده سالشه اماریزه میزست از همون اول ارومو قرار نداشت همیشه توی اتاق تاریک می خوابوندمش وبا ...

عزیزم‌ پسرا کلا شیطونن

دختر خواهرم همسن پسرمه میشینه ی گوشه دست به هیچی نمیزنه

پسز من زندگی منو بهم میریزه اگ ی دیقه ازادش بزاری

عزیزم‌ پسرا کلا شیطونن دختر خواهرم همسن پسرمه میشینه ی گوشه دست به هیچی نمیزنه پسز من زندگی منو به ...

اره پسرای من اولش قسم می خورن جمع کنن اخرش می گن ما بچه ایم دیگه😂

اره پسرای من اولش قسم می خورن جمع کنن اخرش می گن ما بچه ایم دیگه😂

عزیزم پسرتونو کی گفته بیش فعاله؟؟

اگ دکتر بردی حتما دارو داده درسنه؟؟

دختر خواهر منم دارو داده بهش دکتر۰🥴