2777
2789
عنوان

اونایی که نینی شیطون دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 57 پست
من که همه چی رو جمع کردم حالم  لخت لخت شده،تازه تو فکرم میلا رو هم جمع کنم هفت سینمون  کجا ...

منم جمع کردم فقط مبلا و تلوزیون مونده غصه نخور میگذره بزرگ میشه

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
نی نی منم شیطونه ۱ سالشه . ولی میخوام رو زمین بیندازم یه تکه خز دارم رو اون تزیین کنم . 

نمیزاره ها از من گفتن بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه اول همه رو میکشه وسیله هارو میذاره دهنش کل خونه رو سماق و سنجد بارون میکنه 

اره دقیقا دختر منم 😂😂😂😂

خو حس عید میره اخه

باور کن وقتی خابم پامیشه ماهی رو مبخوره

۱ سالشع😂😂

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
منم جمع کردم فقط مبلا و تلوزیون مونده غصه نخور میگذره بزرگ میشه

خیلی زود به این نتیجه  می رسی که باید تلویزیونم جمع کنی همش تو فکر اینم که تلویزیون تو دیوار نصب کنم ولی چیکار کنم که مستاجریم

تلویزیون ما رو دیوار نصب .انقد خوبه 

تلوزیون ما به فنا رفت دوباره رفتیم تلوزیون خریدیم 

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
خیلی زود به این نتیجه  می رسی که باید تلویزیونم جمع کنی همش تو فکر اینم که تلویزیون تو دیوار نص ...

نه دیگه ۱۴ ماهشه سه چهار ماه بعد عقلش میرسه انشالله