2777
2789
عنوان

یه اعتراف کن...بیایین همتون دورهم باشیم😁❤

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 75 پست
@انتظارسخته     @بدبختم     @یه_آدم_بیچاره     @تنهامخیلی &n ...

@خدا_هست_و_خدا_هست  

@یه_روز_خووب_میاد  

@بوست_کنم؟  

@بوست_دارم   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@خدا_هست_و_خدا_هست     @یه_روز_خووب_میاد     @بوست_کنم؟     @ ...

@خداکجاست   ؟؟؟

@نمیبخشم  

@نمیخوام  

@کمی  

@مرگ  

میخوام#  

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
@خداکجاست     ؟؟؟ @نمیبخشم     ‍ @نمیخوام     @کمی   & ...

@غلط_نخور

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عید تنهام  تنهای تنهای  کجای این زندگی قشنگه

بهتر

وقتی بهتره ک کاری به کارت نداشته باشن 

چیکارت دارن مگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  17 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  19 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش