2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نظر من عقد ینی همسر قانونی و شرعی پس با ایشونه  پدرام دارن جهاز میخرن واقعن سخته

جهیزیه میخرن جالبه بعد زبون طرف مقابل درازه کرونام هس عروسیم نمیگیرن ک هیچ فرمالیته ام ن منم گفتم نمیگیرید ی ماشین حداقل بخرید ماه عسلم‌ک پر

جهیزیه میخرن جالبه بعد زبون طرف مقابل درازه کرونام هس عروسیم نمیگیرن ک هیچ فرمالیته ام ن منم گفتم نم ...

ولی شرایط خوبیه برا عروسی کلی تو.هزینه هاصرفه جویی میشه مثلا به جای خرج عروسی میتونه ماشین بخره براتون به اسم خودتون

یه نظر من عقد ینی همسر قانونی و شرعی پس با ایشونه  پدرام دارن جهاز میخرن واقعن سخته

اینهمه سال خونه پدرت بودی، دندونت خراب شده ( دندون که یه روز دو روزه خراب نمیشه) هنوزم خونه پدرت هستی بعد خرج دندون خراب شما رو‌شوهرت بده؟ خداییش من بودم هزار سال روم نمیشد از شوهرم بگیرم

اینهمه سال خونه پدرت بودی، دندونت خراب شده ( دندون که یه روز دو روزه خراب نمیشه) هنوزم خونه پدر ...

خب وقتی من مریضم و ایشون منو میبره دکتر هزینشم با ایشونه دیگه 

بعد شوهره غریبه که نیست رومون بشه یا نشه

البته این نظر منه که اگه توانایی مالی داره از الان باید خرج کنه یاد بگیره

ولی شرایط خوبیه برا عروسی کلی تو.هزینه هاصرفه جویی میشه مثلا به جای خرج عروسی میتونه ماشین بخره برات ...

اسم خودم؟ ی بار خیلی شوخی بهش گفتم برگشت گف من از خودم ی موتور دارم ینی چی ینی ماشین دار بشم بعد بزنم بنام تو؟ این موقع ها مردا میگن مگه من و تو داریم  چی میگی خواهر ماها انقدر بدبختیم

دندون شما از قبل رزرو میکنه ک چ زمانی‌میخواد خراب بشه؟؟

نه اما یه شبه خراب نمیشه. پروسه پوسیدگی دندون یه پروسه چند ساله است. مثل این میمونه که ادم چندین وقت دکتر نره نره تا بیمه بگیره که خرجش بیفته گردن بیمه😅شما پدرت پول دکتر بده و‌یا شوهرت به من چیزی نمیرسه اما از نظر من کار خیلی خیلی ناجالبیه. طرف حس بدی میگیره از نظر من

نه اما یه شبه خراب نمیشه. پروسه پوسیدگی دندون یه پروسه چند ساله است. مثل این میمونه که ادم چندین وقت ...

من گدایی نکردم گفتم میخوام برم دندون پزشکی فردا گف برو هرچقد شد صب بهم بزنگ پولشو بریزم برات 😊

اینهمه سال خونه پدرت بودی، دندونت خراب شده ( دندون که یه روز دو روزه خراب نمیشه) هنوزم خونه پدر ...

اونا روشون میشه هرشب بیان ب جفت آدم....😑 ما رومون نشه بگیریم؟!! 😐

وظیفشونه هزینه کنن

اونا روشون میشه هرشب بیان ب جفت آدم....😑 ما رومون نشه بگیریم؟!! 😐 وظیفشونه هزینه کنن

🤐🤐🤐🤐🤐🤐واقعا ببخشید اما از نظر من شما ازدواج رو با تن فروشی اشتباه کرفتید. اینکه هزینه ها با کیه تا حد زیادی به فرهنگ و شخصیت طرفین بستگی داره اما اینکه هزینه ها در قبال تامین نیازهای جنسی باشه از نظر من واقعا اوج حقارته