بچه ها من خیلی زود عصبی میشم برامم فرقی نمیکنه طرف آشناست یا غریبه اگر چیزی بگه یا کاری کنه ک واقعا بد باشه یا ی جورایی مطابق میلم نباشه شدیدا عصبانی میشم احساس میکنم همسرم و پسرم بیشترین ضربه رو از این عصبی شدنم میخورن هرچقدرم وقتی عصبانیم ب خودم میگم خودتو کنترل کن یا صلوات میفرستم بی فایده است راهنماییم کنید بچه ها واقعا خودمم اذیت میشم
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نع اصلا فقط پیش شوهرم و خونواده اش اعتمادبنفسم بالاست ولی جاهایی ک باید بالا باشه نیست
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
تو که خوبی من وقتایی که عصبانی میشم تا چندساعت انگار مغزم همش درگیره
منم ب سختی طرفمو میبخشم ولی تا چندروز فکرم درگیرشه و ب فکر انتقامم خیلی هم زود استرس میگیرم بابت هر اتفاق ناگهانی