2777
2789
عنوان

ـــــــــــ

68 بازدید | 7 پست

بازهم نشد،خدای من 

قراره این کابوس هنوز هم ادامه داشته باشه

نجاتم ندادی و نمیدی

منو ببین،توی این منجلاب غم چجوری دست و پا میزنم 

چجوری بی تفاوتی😭

همه ی عمرم به انتظار رفت بهترین روزهای زندگیم توی حسرت میگذره،حسرت جوونه زدن یکی تو وجود خودم،که از وجود خودم باشه ، خدایا تو این حسرتو میبینی و ساکتی

میتونی اما نمیخوای😭

من بازهم منتظر میمونم.بازم تلاش میکنم. زودتر بیا دردونه ی من😭

برای تو مینویسم طفلِ نیامده ی مادر😭

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

عزیزم ایشالله ک باردار میشی بعد میای تاپیک میزنی از شلوغی و کلافگیت میگی😆😆😆

الان جوری شده همه میتونن مادر شن دکتر رفتی

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم این تاپیک رو من امروز دیدم
🌷ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات 🌷 صفحه 7 | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com)
 الان تاپیک و امضاتون رو دیدم فکر کردم شاید به کارتون بیاد. براتون هم صلوات فرستادم. انشاالله که خدا به زودی خودش بغلتونو با دستاش پر کنه و یه نی نی بذاره توی دامنتون  

عزیزم ایشالله ک باردار میشی بعد میای تاپیک میزنی از شلوغی و کلافگیت میگی😆😆😆 الان جوری شده همه می ...

اره مرکز ناباروری میرم

ان شاالله😢

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
عزیزم غصه نخور بالاخره میرسه روزی ک صدای قلبشو از مانیتور سونوگرافی میشنوی وبدون اونروز بشدت نزدیکه ...

ان شاالله😭

گلم این تاپیک رو من امروز دیدم 🌷ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات 🌷 صفحه 7 | تبادل نظر نی نی سایت (ninisite.com) ...

ممنون عزیزم لطف کردی😢