2777
2789

اسید معده ات زده بالا و گاز باعث شده احساس کنی چیزی تو گلوت هستش

اولا که باید حتما بری دکتر. امپرازول بخر قبل از صبحانه یکی بخور 

یه مدت کامل لبنیات رو حذف کن. سبزی و پیاز و غذاهای سرخ کردنی نخور

از استرس و ناراحتی دوری کن

شربت معده هم بخر 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من معده درد دارم . این دارو ها رو مصرف میکنم عالین . پودر بلوط از عطاری بگیر یک قاشق با دو قاشق ماست قاطی کن بخور . یا گیاه شاه تره بگیر هروز یه کم بریز تو یه لیوان اب جوش بریز روش تا دم بکشه . یا شیرین بیان بگیر . اندازه یه نخود بنداز تو اب ولرم حل کن بخور . دو تای اول واقعا عالین 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز رفتی اندو‌سکوپی؟

اره عزيزم خيلي هم براي من اندوسكوپي سخت بود البته عفونت كل بدن منو برداشته كليه كبد الانم معده يهو شدم سالم بودم عفونت انقد زياده فشارم نميره بالا رو پنج مونده حتمن برو دكتر پيگير باش ان شاالله هيچي نيست

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
اسید معده ات زده بالا و گاط باعث شده احساس کنی چیزی تو گلوت هستش اولا که باید حتما بری دکتر. امپراز ...

امپرازول بشدت حافظه رو نابود میکنه اگه مصرف میکنین کنار بذارین 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
خوب میشم مامانم از بس دارو گیاهی بهم داده خسته شدم خوب نمیشم 

آر ه عزیزم ایشالا که برای شما هم خوب باشه به هر که گفتم براش خوب بوده

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
عزیزم هاضوم بگم میده چه شکلیه؟

یه پودره ، بله بگو هاضوم میخوام، بزنی اینترنت بهت میگه چقددد عالیه

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
امپرازول بشدت حافظه رو نابود میکنه اگه مصرف میکنین کنار بذارین 

هر دارویی که مصرف کنیم عوارض داره. بعد هم قرار نیست که همیشه این دارو رو مصرف کنیم. رانیتدین هم گفتن باعث سرطان معده میشه.من خودم اسید معده ام زیاده و از این داروها استفاده میکنم حافظه ام هم سرجاشه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اره عزيزم خيلي هم براي من اندوسكوپي سخت بود البته عفونت كل بدن منو برداشته كليه كبد الانم معده يهو ش ...

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه شما هم مثل من احساس میکنی مریت زخم شده ؟

منم دقیقا علائم شما رو دارم. لطفا بگید چی کارا کردید دقیق....و رژیم غذایی و ... ممنون

ورزش ورزش ورزش معجزه کرد

دوری از استرس و تنش

خودخوری و جوش زدن ممنوع

من کلی دکتر و سونو رفتم و هیچم نبود دکتر گفت از جوش و استرسه

پرهیز غذایی داشته باش هرچیزی نخور مخصوصا غذاهای سنگین تا یه مدت معده ت اروم شه

یه دستورم یکی بهم داد معجزه کرد

کلپوره دم کردم روز اول نصف استکان

روز دوم مقدار روز قبلی رو نصف کردم

روز سوم مقدار روز قبلیشو نصف کردم

باورت نمیشه زیرورو کرد برای من