2777
2789
عنوان

قناد خونگی داریم اینجا؟

596 بازدید | 15 پست

دوستان شما شیرینی خونگی و کیلویی چند سفارش میگیرین؟ مثلا نخودچی و ؟ و اینکه یه کیلو آرد نخودچی چند کیلو شیرینی میده؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ماریاقناد   ‍

ترکوندنش🥺

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
منظورم همون شیرینی های خشک نوروزی هس

آره همون

سلام دوستان...من کلاس آنلاین پخت شیرینی عید و کیک های خامه ای گذاشتم....شیرینی عید شامل 5 آیتم عالیه که 20هزار تومنه و دوره کیک خامه ای شامل 10 آیتم بی نظیره فقط و فقط 40 هزار تومن

شمارم برای ثبت‌نام:09044453424

واتساپ،تلگرام،روبیکا پاسخگو هستم

نخود چی نمیدونم اما شیرینی های دیگه هر کیلو ارد دو کیلو شیرینی میشه

مررررسی عزیز دلم ❤️

سلام دوستان...من کلاس آنلاین پخت شیرینی عید و کیک های خامه ای گذاشتم....شیرینی عید شامل 5 آیتم عالیه ...

🥺سوال منم جواب بده خب لطفا💋

تاپیکاش که هست 

قطع دسترسی بود که هفته قبلی🥺

قطع دسترسی بود که هفته قبلی🥺

بزن رو اسمش میاد که

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

من امسال نزدم چون وقتش و نداشتم. اما پارسال کیلویی 70 میدادم. بستگی به هر شهری قیمتا فرق داره. زیر 50 نده خلاصه ضرره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من امسال نزدم چون وقتش و نداشتم. اما پارسال کیلویی 70 میدادم. بستگی به هر شهری قیمتا فرق داره. زیر 5 ...

ماریا جوننننن🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 نمیدونی چقدر خوشحالم که برگشتی😢😭 خیلی از نی نی یار عصبانی شدم