2777
2789
عنوان

پول گم کردم

325 بازدید | 28 پست

چند روز پیش داداشم از مشهد آمد800تومن پول دستی واسم تو پاکت گذاشته بود.پنهانی گذشاته بود تو جیب پالتوم امروز رفتم میدون تره بار 

افتاده از جیبم.امد خونه دیدم یهو گفت قبلا یه تشکر میکردی گفتم بر چی تشکر کنم چیزی بهم ندادی تشکر کنم الکی تشکر کنم بعدش گف ندیدی گفتم نه گفت تو جیب این پالتوت 800تومن گذاشته بودم.

الان اعصابم خرابه آخه آنچنان دستمون باز نیست که مهم نباشه برامون

اون بیچارم کار میکنه پول در میاره از اینکه امروز حواسم نبود و گم کردم ناراحتم تاحالا تو شرایط من بودین.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشتصد هزار تومنو گم کردی؟؟؟؟

اره 800 هزار تومن گم کردم.

درسته الان پول زیادی تیست ولی بازم واسه ما که دستمون تنگه زیاد بود

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
کاش بهت گفته بود  خونه رو بگرد ببین جایی نیوفتاده

گشتم نبود

ینی اون همه پول افتاده از جیبت،متوجه نشدی،به حر هال ادم یه چیزی حس میکنه،اونم باید میگفت 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
تقصیر داداشته چرا پنهانی گذاشته؟ 

خودش میگه خواستم سوپرایز شی.

منم قشنگ سوپرایز شدم