2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیایننننن!

93 بازدید | 17 پست

سلام گلیا

راستش من از اون بی زبونای روزگارم....

اینقد سکوت کردم که دیگه برام عادی شده....ولی این یه موردو دلم میخواد یه جواب دندان شکن بدم!

راستش شوهرم با خواهراش و من خیلی شوخی داره. اما من با خواهراش جدی ام.(ینی شوخی خاصی بلد نیستم😑)

بعد خیلی تاحالا پیش اومده که خواهرش یا خودش پیش من به شوخی صحب از زن دوم گرفتنش میکنند.

مثلا یه بار همه مون جمع بودیم،شوهرم به من گفت تو خیلی خسته میشی، میخوام یه کنیز بیارم تو خونه کاراتو کمکت کنه.بعد خواهرشوهرام سه ساعت میخندیدن و من فقط نگا کردم😬.....

یا مثلا دیروز یه پیرمردی رو دیدیم داشت کادو میخرید و خیلی خوشحال بود. خواهر شوهرم گفت این شوگر ددیه.بعد شوهرم گفت کاش منم با خودش ببره...و باز قهقهه زدن خواهرش و نگاه کردنای من....

خدایا چنان کن سر انجام کار***تو خشنود باشی و ما رستگار  

بگو اگه بهت دادن حتما بگیر 

در مورد شوگر ددی هم بگو کم سن دوس دارن. ن تو ک سن خر پیغمبر و داری😂 

خدایی فقط باید جواب بی ادبی داد

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا همه مثالاشو یادم نمیاد

ولی دلم میخواد یه جوابی بدن که هم زشت نباشه.هم بعدا سوژه اش نکنند برام. هم دهنشونو ببنده....هم یجوری نباشه که فکر کنن نقطه ضعف من همینه....

اصن اونا هم تعجب میکنن که من هیچی نمیگم....

خیلی ناراحت میشم از این حرفا

راستی خواهراش مجردن....

دیروز داشتیم پیش چند تا نقاشی رو دیوار عکس میگرفتیم. بعد شوهرم رفت پیش عکس ی دختر و گفت ازم عکس بگیر. بعد بازم خواهرش با تمسخر به من خندید. بعد منم گفتم پس منم میرم پیش این نقاشی پسره عکس میگیرم، شوهرم گفت برو...لیاقتت همونه... این جور موقع ها نمیدونم چی بگمممم

میگ میدن ...چرا ندن

بگو هیچکس اشتباه منو نمیکنه جانم

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
شوگر ددی که کاری ب شما نداشته گفته یعنی خرجم بیافته گردن اون 😂😂😂😂 ب شوخی بگیر بخند

نهههههه

شوهرم اینو گفت....یعنی این پیرمرده هر جا میره ، منم با خودش ببره....

ینی میره پیش اون دختره...منم ببره....

آخه پیرمرده خیلی خوشحال بود...