2777
2789
عنوان

امروز رفتم آجیل عید خریدم ولی ...

755 بازدید | 34 پست

امروز موقع خرید اعصابم خراب شد

یه اقای ۶۰ ساله اومده بود خرید کرده بود. دم در گرفته بودنش میگفتن تو فقط آجیلها رو گرفتی اما در باجه نرفتی حساب کنی و اومدی بیرون.

اینم میگفت نه من حساب کردم. بعد که دوربین چک‌کردن دیدن حساب نکرده🙁

این چیزا رو میبینم خیلی بهم میریزم. به نظرتون اون اقاعه گناه نداشت؟ دلم میخواست حساب کنم. اما‌ گفتم خب کارش درست نبوده. دوست دارم نظرتون رو بدونم

آخی

مردممون مجبور به چکارایی شدن   

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اقتصادی هس

اما باعث نمیشه دزدیشو توجیه کنیم

اون بابا هم ک اجیلاشو پیدا نکرده از تو کوچه

پول داده و اورده ک بفروشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی