2777
2789

به نظرتون میشه اگه عشق واقعی واقعی واقعی باشه بالاخره بهش رسید؟

ددوستام بهم میگن این قوزمیت اخه چی داره عاشقش شدی؟

درست همون لحظه ای کع فک میکنمدیگه بهش فک نمیکنم و براش گریه نمیکنم دقیقا همون موقع اشکم در میاد.ب اینکه فقط3هته باهم بودیمو سه هفته ی چندان خوبی هم نبود،ولی من از قبل دوسش داشتم و زمین و و زمان بهم دوختم بعد که باهم رل زدیم قشنگ عین یه معجزه بود باورم نمیشد ولی همون لحظه فهمیدم اشتباه کردم و هیچوقت براش بهترین خودم نبودم،نمدونم درک میکنید یا نه ولی از عشق زیاد میخاستم ولم کنه بره،نمیخاستم من عقب بکشم و تسلیم بشم میخاستم اون تموم کنه چون از لحاظ منطقی درست ترین کار بود ولی الان خیلی حالم بده،البته بازمبهتر شدم،الان از درون خیلی پاشیدم.طاهرا سعی کردم همه چیو روبهراه کنم

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

فقط دوست داشتن لازم نیست دختر اگه میبینی چیز خاصی نداره نه اخلاقی نه شغلی نه تحصیلی نه شخصیتی ولش کن بره چن سال دیگه بخودت میخندیدی سنت کمه الان فک میکنی دنیا به اخر رسیده برات همه از این تجربه ها داشتن مدارا کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان نیست ،عشقم دوسم نداره،لاشیه،با همه هس،امارشو دارم ،

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
فقط دوست داشتن لازم نیست دختر اگه میبینی چیز خاصی نداره نه اخلاقی نه شغلی نه تحصیلی نه شخصیتی ولش کن ...

تجربه سن ۱۸ سالگی خودم رو برات گفتم الان خندم میگیره به اون روزا بخدا..

چمیدونم والا منم امیدورام همینطوری بشه که شما میگین