2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

237 بازدید | 18 پست

کارت رسیده ب استخونم حالم ازین زندگی بهم میخوره مرگ برام ارزوعهههه ای خدا فقط کافیه ی قرص برنج گیر بیارم یا یه تیر وتفنگ خسته شدم چرا کسی دوسم نداره کلش ی دردی بیوفته ب جونم دلشون بسوزه ب حالم چقد ادمای دور من پستن اون از شوهرم ک زندگیمه ومنو اینجوری پس میزنه واز خودش دور میکنه اون از مامانم ک با فهش منو از خونه پرت کرد بیرون خداااا کجایییی ب دادم برس چقد گریه چقد زاری چقد بغضض گلو داره پاره میشه چرا اشکم نمیاد چقد مهراب و هدفون 

تورو خدا کمکم کنید توروخدا ی چیزی بگین یکم امیدوار بشم همه از من متنفرن همه از من دوری میکنن چرا خدا مگه من چیکارشون کردم😔😔😪😪😪😪😪😪😪

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خودتو دوسداشته باش ب بقیه اهمیت نده 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

ببین عزیزم من جای تو بودم یه کار خوب پیدا می کردم و کل پولش رو پس انداز میکردم بعدش یکم طلا و اینجور چیزا می‌فروختم . از شوهرم طلاق میگرفتم مهریه ام هم میگرفتم و برای خودم یه خونه و ماشین میخریدم تنها زندگی میکردم و عشق و حال

خودت خودتو دوسداشته باش ب بقیه اهمیت نده 

نمیتونم وقتی میبینم همه ازم بدشون من بیشتر از خودم بدم میاد دلم میخواد از جلد انسانیم دربیام و خودمو تیکه تیکه کنمممم حالم از خودم بهم میخوره

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

تو رو برای جلب ترحم به خودکشی فکر نکن. یه خانمی با دو بچه کوچک برای اینکه شوهرشو بترسونه قرص برنج خورد تو بیمارستان التماس میکرد که نجاتم بدین ولی متأسفانه دیر شده بود. شوهرشم در جا زن گرفت. با کمک مشاور اعتماد به نفستو بالا ببر که نیازی به کسی نداشته باشی

ببین عزیزم من جای تو بودم یه کار خوب پیدا می کردم و کل پولش رو پس انداز میکردم بعدش یکم طلا و اینجور ...

من فقطط میتونم بااین وظعیت کنار بیام 

بعدشم اینجا ایرانه ها اونایی ک دارن هم نمیتونن خونه لخرن منکه .... مهریه.  هم اگ ابم باشه قسطیش میکنن جوری ک مرد بتونه بده بعدشم شوهرمو دوسدارم من بدون اون نابودم

تو رو برای جلب ترحم به خودکشی فکر نکن. یه خانمی با دو بچه کوچک برای اینکه شوهرشو بترسونه قرص برنج خو ...

من قسم میخورم پشیمون نشم کاش یکی بهم ی قرص میداد😔مشاور ن پولشو دارم ن امکان ذفت و امدشو دارم😔

من فقطط میتونم بااین وظعیت کنار بیام  بعدشم اینجا ایرانه ها اونایی ک دارن هم نمیتونن خونه لخرن ...

خب بشین با شوهرت حرف بزن . برو مشاور . اصلا تهش یه سگ یا گربه بخر بیار باهاش بازی کن انقدر باوفاس سگ که فراموش میکنی بی وفایی و بی لیاقتی دیگران رو

من قسم میخورم پشیمون نشم کاش یکی بهم ی قرص میداد😔مشاور ن پولشو دارم ن امکان ذفت و امدشو دارم😔

من خودم دو بار خودکشی کردم که دفعه دوم داشتم میرفتم الحمدالله خدا بازم بهم عمر دوباره داد. چنان پشیمونم که حد نداره. به مشاوره رایگان ۱۴۸۰ بهزیستی زنگ بزن

گاهی وزمای, اطراف لیاقت ندارن. اینکه سوهر و مادرت ترکت کردن نشون بی لیاقتی تو نیست. دستتو بزن رو زان ...

نمیتونم اونا ترکم نکردن اونا موندن تا ذره ذره جونمو بگیرن 😞