2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124961 بازدید | 28510 پست
https://dls.music-fa.com/tagdl/99/Avat - Deltangetam (320).mp3

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

مثل تو جایی ندیدم؛ چقد تنهایی کشیدم
من آخر قصه رو میدیدم…
تا حالا شده یک بارم؛ تو بهم بگی دوست دارم؟!
من جز تنهایی چی دارم؟
اگه بد بودم واست؛ اگه قلبم زود جا زد

دیگه میرم خیالت راحت!
چشات خیره به ساعت شد؛ دیگه وقت⌚ رفتن شد🖤

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیکی جونم چطور مطوری دختر🥰🥰🥰

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
چطوری جزغاله😀😀

خوبم عزیزم 

توخوبی؟😊😊

خوبم عزیزم  توخوبی؟😊😊

اهوم منم خوبم😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اهوم منم خوبم😀😀

خداروشکر 

چرامدرسه هاتعطیل نمیشن؟

پنج دقیقه رفتم بیرون ، از صرافی زنگیدن حالیم نشده اه لعنت ب این شانس🤕🤕🤕🤕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

پنج دقیقه رفتم بیرون ، از صرافی زنگیدن حالیم نشده اه لعنت ب این شانس🤕🤕🤕🤕

چرا چی بهت گفتن؟

خداروشکر  چرامدرسه هاتعطیل نمیشن؟

تا اخر هفته معلمشون گفت هستن حالا

بهار برا تابستون چه برنامه ای داری؟؟ کتابی چیزی نیمخری یادشون نره؟؟

تا اخر هفته معلمشون گفت هستن حالا بهار برا تابستون چه برنامه ای داری؟؟ کتابی چیزی نیمخری یادشون ...

کتاب داستان بخر‌

برنامه ام اینه بفرستم بقیه کلاس ورزشی شو بره 

چرا چی بهت گفتن؟

ن برا احراز هویت اکسکوینو میزنگن ک اطلاعات رو تایید کنن، حالیم نشده ،خونه هم زنگیدن سامی گفته مامانم نیست بیرونه

ن برا احراز هویت اکسکوینو میزنگن ک اطلاعات رو تایید کنن، حالیم نشده ،خونه هم زنگیدن سامی گفته مامانم ...

خودت بهشون زنگ بزن 

کتاب داستان بخر‌ برنامه ام اینه بفرستم بقیه کلاس ورزشی شو بره 

کتاب داستان فقط؟؟  یادشون نمیره نوشتن؟؟؟ من ک ب هوای کرونا هیچ جا جرات نمیکنم بفرستم