2777
2789
عنوان

قوم شوهر 😒

330 بازدید | 20 پست

مادرشوهرم صبح تا ساعتای ۱۰ یا به قول خودش ۱۱ میخوابه دیگه ظهر خوابش نمیاد بدون اینکه زنگ بزنن ببینن اصلا من آمادگیش رو دارم مهمون قبول کنم پا میشن میان خونم من واقعا با اومدنشون وقتی حالم خوب باشه مشکلی ندارم ولی الان سه روزه سرماخوردم و سردرد زیادی دارم یه بچه ۵ ماهم دارم قرص میخورم وقتایی بچه ام خوابه میخوابم باهاش و واقعا حوصله خودمم ندارم چه برسه مهمون شوهرم حالمو دیده باز بهش زنگ زدن تو میخوای بری سرکارزنت خونه است ما میایم اونجا این شوهرمم نکرده بگه زنم مریضه یه دو سه روز دیگه بهتر شد بیاین 

به نظرتون خودم زنگ بزنم بگم حالم خوب نیست یه دو سه روز دیگه تشریف بیارین زشته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو شرمنده ام خیلی دوست دارم ببینمتون ولی حالم خوش نیست اونجور کیه میخوام نمیتونم پذیرایی کنم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

زنگ بزن بگو مریضم میترسم خدای نکرده شما هم مریض بشید امیدوارم شعورشون برسه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

زنگ بزن بگو مادر میخاین بیاین قدمت رو چشم ،منزل خودتونه ولی من سرما خوردم حالم خوب نبس ،برا خودتون میگم ،از اولم به همسرت زنگ بزن بگو حالم خوب نیس و نمیتونم با زبون خوش که شب نیاد قیافه بگیره و بداخلاقی ،

مادر خوبم خیلی دوستت دارم