2777
2789
عنوان

من مامان صورتی ام😍🌈💖

143 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من تازه امروز عضو نی نی سایت شدم🥰🌹

دوست دارم باهاتون آشنا بشم بیاین با هم آشنا شیم

من خودم ساکن مشهدم ۲۱ سالمه دو تا دختر خوشگل دارم به اسم نفس و عسل چهار ساله و یک ساله😍

https://www.instagram.com/p/CMKvTVvJon8/?igshid=151ea9haixpvf

اینم ادرس پیجمه خوصحال میشم سر بزنین🥰😍

همینجا اشنا میشیم دیگ:/  

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسن منی دوتا بچه چهار ساله دوساله داری🤦😳

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 

از الان برا فوحش خوردنا مسخره کردن و توهین کردن... خودتو آماده کن

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
اره منو زود عروس کردن😁 یکی چهارساله  یکی یک سالشه

ای جانم خداحفظشون کنه😍😍😘

منم سارام ۲۶ ساله قزوین بچه ندارم

خوشبختم 🖐😄

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
عزیزم داری خوش امد میگی؟ خیلی زشت بود حرفات لطف کن و دیگه چیزی نگو این حرفا حال ادمو بد میکنه

فضای اینجا اینقدر سمیه راحت هر حرفی رو بهت میزنن دلتو میشکونن گفتم ک یوقت چیزی گفتن ناراحت نشی

همچنین عزیزم مشکلی نیست هر کسی به موقعش ازدواج میکنه و بچه میاره این چیزا معیار خوشبختی نیست

فدات❤

ازدواج کردم بچه ندارم برام دعا کن نی نی بیارم😘😘

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍