2777
2789
عنوان

لکه بینی تا کی ادامه داره؟

2554 بازدید | 14 پست

۱۳ هفته و دوروزمه

امروز باز لک دیدم با اینکه دوروزه خونم 

قبلا تا بیرون میرفتم لک میدیم چندباری دیدم 

مگه الان بچه جاش سفت نشده چرا لک میاد لک به رنگ صورتی

کی گفت لک تا ۱۳هفته طبیعیه؟ واسه همون لانه گزینی یکم لک میاد نه تا ۱۳هفته

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دردم ندارم گهگاه زیر شکمم میگیره که فک کنم طبیعیه فقط لک میاد گهگاه 

لک تو بارداری طبیعی نیست اون اوایلش ی مقدار دارن اونم همه نه...حتما به دکتر بگو باز لک دیدی... 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
لک تو بارداری طبیعی نیست اون اوایلش ی مقدار دارن اونم همه نه...حتما به دکتر بگو باز لک دیدی... 

دکتر اوایل میگفت طبیعیه که مثلا بیرون بری یکم پیاده بری ممکنه لک ببینی 

گفت اگه ادامه داره بیا دکتر

وایه من مثلا امروز اومد در حد چند لک بعد چند روز خوبه ممونه بیاد از نو

اخه سونو گرافی ان تی رفتم همین چند روز دکتر گفت هیچ مشکلی نیست 

دکتربهت نگفته دورجنینت خون داری؟؟ به من گف دورجنینت خون داری برااین لک میبینی وخونریزی داری

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
نه چیزی نگفت  گفت مشکلی نیست همه چی خوبه جفتم فقط قدامی نوشته

من هفته پیشقشنگ سه بارخونریزی داشتم فرداش رفتم دکترگفت مشکلی نیست فقط استراحت کن روزی یه دونه شیاف بزن تا سه هفته دیگه بیای سونوان تی

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من هفته پیشقشنگ سه بارخونریزی داشتم فرداش رفتم دکترگفت مشکلی نیست فقط استراحت کن روزی یه دونه شیاف ب ...

اخه من تا هفته ۸ اصلا لک نداشتم

هفته ۸ یبار دیدم بعدم میشه گفت هفته ای ۱بار یا دوبار میدیدم تا الان

دکتر اوایل میگفت طبیعیه که مثلا بیرون بری یکم پیاده بری ممکنه لک ببینی  گفت اگه ادامه داره بیا ...

خوب پس اگه مشکلی نداری فعلا پیاده روی نکن... 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
نه دردم ندارم گهگاه زیر شکمم میگیره که فک کنم طبیعیه فقط لک میاد گهگاه 

سلام خوب هستین منم دقیقا عین شما هستم رفتم آن تی گفت خوبه اما امروز لک دیدم ..جفتمم قدامی شما چیکار کردین زایمان کردین ؟