2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرن چندیم؟

حیف تاسف

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

داستان بیبی خدیجه رو بخون😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

من یکی سراغ دارم کارش عالیه هزینه کم میگیره درخاست بده 

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه

من چندتامشکلموحل کردخداروشکر

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه

وا

اگه از اینا که طلسم و جادو میکنن به اسم دعانویسی باشه که گناه بزرگیه

خب توکل و تلاش کن، چیزی به اسم شانس وجود نداره، همه عالم بر اساس حکمت و علت و معلوله

خودت خالصانه برای خودت دعا کن 

سه تا سه شنبه نذر ۱۴ هزار صلوات کن

سه شنبه اولو چهارده هزارتا شو بخون سه شنبه دومم بخون سه شنبه سوم نگه دار بعد حاجتت در ضمن فقط تو همون سه شنیه باید چهارده هزارتا فرستاده بشه بقیه هم میتونن کمکت کنن هدیه به حضرت علی ع

حاحت نگرفتی بیا یقه منو بگیر

خوزستان

اینی من میکم غیرحضوری انجام میده مال زاهدانه سنیه جندبارگرفتم واقعاراضی بودم