2777
2789
عنوان

کی توی کل دنیا باهات بد بود یا دوستش نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 129 پست
آره. از ته دلم میگم. . حتی واست فالم گرفتم آخرش این بود نگذار مغرضان تورا ناامید کنند. 

، کاملا حس کردم، وااااای برا من فال گرفتی 😍😍😍😍، مرسی که خوشحالم کردی ❤️❤️❤️❤️❤️، آره ناامیدی خیلی بده سعی می کنم نباشم 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
، کاملا حس کردم، وااااای برا من فال گرفتی 😍😍😍😍، مرسی که خوشحالم کردی ❤️❤️❤️❤️❤️، آره ناامیدی خیل ...

آره. واسط فال گرفتم گفت بزودی به هدفت میرسی بشرط ناامید نبودن. خدارو شکر کن در همه حال عزیزم. منم دعا کن. شبت خوش خانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره. واسط فال گرفتم گفت بزودی به هدفت میرسی بشرط ناامید نبودن. خدارو شکر کن در همه حال عزیزم. منم دع ...

سعی می کنم نباشم، چشم بازم مرسی،چشم عزیزم دعات میکنم سر نماز، شب شمام بخیر ❤️

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
من اصلا از زندگیم برا کسی نمیگم، ببخشید اگه امشب شمارو ناراحت کردم، معمولا کاربرای اینجا اونقدر مهرب ...

نه عزیزم

بچه ها این اکانت مال من و خواهرم و خالمه لطفاا کارآگاه بازی در نبارید مرررسی
، کاملا حس کردم، وااااای برا من فال گرفتی 😍😍😍😍، مرسی که خوشحالم کردی ❤️❤️❤️❤️❤️، آره ناامیدی خیل ...

امید داشته باش همیشه

آره. واسط فال گرفتم گفت بزودی به هدفت میرسی بشرط ناامید نبودن. خدارو شکر کن در همه حال عزیزم. منم دع ...

منم صلوات میفرستم برات

امید داشته باش همیشه

آره خیلی وقته دیگه امید ندارم ولی با حرف کاربرخانوم حتما سعی میکنم امیدوار باشم