منم اینجوری ام ، مفصل لگنم رو تعویض کردم الان زانوم آرتروز خفیف گرفته ، الان یه مدت فیزیوتراپی میشم اما دوستانه پیشنهاد میکنم اصلا سمت جراحی نرو بهتر که نمیشه هیچ بدتر میشه فقط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳۸ البته ۲۸ سالگی عمل کردم در اثر تصادف اصلا ببینید من خودم با فیزیوتراپی دارم نتیجه میگیرم بهترین درمانش همین فیزیوتراپی یا تزریق اوزون دور از جونتون جراحی گاهی باعث فلج شدن میشه اما این روش ها بدون بیهوشی اوزون تراپی که واقعا روش امن و خوبیه
خداروشكر خداروشكر خدارو شكر كه حالت خوبه.. نه شديد نيست بيشتر نگراني منو از پا داره در مياره...
فدات عزیزم مرسی ، نترس فقط مراعات کن دستشویی ایرانی و پله و سربالایی و پایینی شدید نرو ، رو زمین نشین و نخواب ، اینا برای مفاصل سمه اگر وزنتون بالا پایین بیارین ، سعی کنید ورزش منظم داشته باشید اوزون تراپی هم اگر با بی حسی پیش متخصص انجام شه انقدری درد نداره من کلینیک سینوهه تو شریعتی میرم تمام روشهای درمانشون غیر جراحی و خب چون یکی از آشناهامون دیسک گردنش رو اونجا درمان کرده بود خیلی به کارشون اعتماد دارم هم پزشک هاشون بسیار حرفه ای و مجرب هستن هم از بروز ترین تجهیزات استفاده میکنن آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ تلفن تماس : 02126701272 https://jamalypt.com/