2777
2789
عنوان

درمان ارتروز زانو

2921 بازدید | 18 پست

سلام دوستاي خوبم ٣١ سالمه .. زانوم كمي چند ماه قبل متورم شده بود رفتم دكتر گفت سايش .. حالم خيلي بد گاهي وقتا درد دارم.. نميدونم چيكار كنم راهنماييم كنيد

( حدودا ٢ سال قبل رانم شكسته جراحي كردم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتون؟ من هر جا رفتم گفتن باید عمل شه

۳۸ البته ۲۸ سالگی عمل کردم در اثر تصادف
اصلا ببینید من خودم با فیزیوتراپی دارم  نتیجه میگیرم بهترین درمانش همین فیزیوتراپی یا تزریق اوزون دور از جونتون جراحی گاهی باعث فلج شدن میشه اما این روش ها بدون بیهوشی اوزون تراپی که واقعا روش امن و خوبیه

https://dr-jamaly.com

اره حموم ميرم.. ولي بيشتر بخاطر شكستگي پامه عضلات رانم شله سنگيني ميكنه رو زانو به نظرتون فيزيوتراپ ...

آره میتونه کمک کنه ولی بادکش ام بکن ماساژ باروغن زیتون بده آب روهم تامیتونی کم کن ورزش ام بکن بزن تواینترنت ورزش برای تقویت عظله پا

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
خداروشكر خداروشكر خدارو شكر كه حالت خوبه.. نه شديد نيست بيشتر نگراني منو از پا داره در مياره...

فدات عزیزم مرسی ، نترس فقط مراعات کن دستشویی ایرانی و پله و سربالایی و پایینی شدید نرو ، رو زمین نشین و نخواب  ، اینا برای مفاصل سمه
اگر وزنتون بالا پایین بیارین ، سعی کنید ورزش منظم داشته باشید اوزون تراپی هم اگر با بی حسی پیش متخصص انجام شه انقدری درد نداره
من کلینیک سینوهه تو شریعتی میرم تمام روشهای درمانشون غیر جراحی و خب چون یکی از آشناهامون دیسک گردنش رو اونجا درمان کرده بود خیلی به کارشون اعتماد دارم هم پزشک هاشون بسیار حرفه ای و مجرب هستن هم از بروز ترین تجهیزات استفاده میکنن
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/

فدات عزیزم مرسی ، نترس فقط مراعات کن دستشویی ایرانی و دله و سربالایی و پایینی شدید نرو ، رو زمین نشی ...

ممنون عزيزم كه جواب دادين.. هي نگرانم كه پام تغيير شكل نده..